Carnaval: wat doet jouw kind aan?

carnival-3076953_1920

Diegenen die me (persoonlijk) kennen, weten dat wij een eigen bedrijf hebben in carnavals- en feestartikelen: Carnavalsland. Voor ons is de drukke periode dan ook weer begonnen. Het hele jaar zien we nieuwe kostuums voorbij komen en altijd zijn we weer benieuwd welke kostuums een hit gaan worden dit jaar. Onze dochters hebben inmiddels hun keuze gemaakt. Weet jij al wat jouw kind aan doet? Anders lees even mee, misschien zit er een leuke tip voor je bij.

Jongens

Voor de jongens doen altijd de stoere kostuums het goed. De traditionele thema’s als cowboy, indiaan, piraat, musketier en ninja blijven elk jaar wel toppers. Daarnaast zie je ook veel jongens in superhelden pakken zoals Spiderman en Batman.

Wat ook heel leuk is voor jongens is het nieuwe politiepak. En dat is er niet alleen voor de jongens, maar ook als jurkje voor de meisjes en zelfs voor de moeders! Voor de vaders helaas niet meer, want het leek te veel op het echte politie uniform.

En als de een als politie gaat, kan de ander natuurlijk nog altijd als boef. Dat is er dan wel voor de vaders. En dan kan hij nog kiezen uit de zwart-witte boef of de Dalton boef in zwart-geel.

Meisjes

Voor meisjes geldt dat naast de traditionele thema’s als cowboy, indiaan en piraat, de prinsessen, heksen en feeΓ«n kostuums erg leuk blijven. Ook de Anne en Elsa jurken blijven zeer gewild.

Maar de topper voor de meiden (en het kostuum is er ook voor de moeders!) is dit jaar toch echt wel de eenhoorn. In verschillende soorten. Mijn jongste dochter is groot fan!

Ik hoop dat je wat inspiratie op hebt gedaan. Hoe gaat jouw kind verkleed?

Advertenties

16 thoughts on “Carnaval: wat doet jouw kind aan?

  1. Leuk dat verkleden! Myrthe wil een princessenjurk met my little pony erop en een elsavlecht erbij Haha. Danique wil als konijn, oren hebben we al alleen nu nog een leuk pak! Kom dus nog wel effe shoppen πŸ˜‰ zo Superleuk carnaval!! Ik hou ervan πŸ‘πŸ»

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s