K3 Show

20180505_121559Afgelopen zondag was het zover. Geen bevrijdingsfestival voor ons. Nee wij gingen met de meiden naar K3. Ze traden op met de K3 Show in het Beursgebouw in Eindhoven. Een leuk dagje uit.
We gingen naar de show van twee uur. Dan hadden we mooi de tijd om in Eindhoven te komen (want dat is toch anderhalf uur rijden) en konden we er een leuk dagje van maken. We vertrokken op tijd en waren rond de middag in Eindhoven. Op dat moment was er nog parkeergelegenheid genoeg en wij parkeerde achter het station. We besloten bij de Bijenkorf een hapje te gaan te eten.

 

Ook de Bijenkorf stond in het teken van K3. In het restaurant en zelfs de toiletten was veel K3 versiering. En in het restaurant was een heus K3 menu voor de kinderen met een croissant met jam, Fristi, spekjes en een lekker toetje met verse aardbeien. Ook kregen ze een tekening die ze mochten inkleuren en inleveren en maakten kans op een prijs.

20180505_134246Na een lekkere lunch bij de Bijenkorf gingen we op weg naar het Beusgebouw. Dat is echt om de hoek. Het wemelde van de K3 meisjes. Allemaal kleine meisjes gekleed in een K3 jurkje. Super leuk om te zien. Ook onze meiden waren gehuld in een K3 regenboog jurkje. Eenmaal binnen zochten we onze stoelen op. De show duurt 75 minuten zonder pauze, dus gingen we even wat lekkers halen. We haalden twee emmertjes K3 popcorn en wat te drinken.

 

vooraanWe zaten in rij 6 mooi voor het podium en hadden droomstoelen. Bij droomstoelen mogen de kinderen gedurende de hele show met hun neus vooraan het podium staan en daar mee zingen en dansen met K3. Dat was in het begin even spannend, maar wat hebben ze genoten. Heerlijk vooraan met alle ruimte en samen met andere meisjes lekker dansen en zingen. En als je even wat wilden eten of drinken liep je zo even naar papa en mama en daarna weer terug. Ouders moesten op hun plek blijven zitten. Dat was mooi geregeld want zo konden de kinderen alles goed zien.

20180505_150406Onze dames hebben genoten. Ze vonden de show fantastisch en dansten en zongen met alle liedjes mee. Na afloop hebben we nog een lekker ijsje gegeten. Het was natuurlijk prachtig weer. En na nog wat gedronken te hebben op het terras gingen we toch weer op weg naar huis. Onderweg sloten we deze leuke dag af met een hapje eten bij Van der Valk. Moe maar voldaan kwamen we thuis. De meiden gingen naar bed en sliepen vrijwel meteen. Ze droomden vast de K3 show nog een keer.

 

 

Advertenties

21 gedachten over “K3 Show

 1. Ik ga binnenkort babysitten op de buurjoingen van 9 maanden als de mama en de papa naar K3 gaan met de oudste dochter (4 jaar), ze is al helemaal door het dolle heen.
  De plusdochter is K3 wat ontgroeid, het is nu de Ghostrockers, maar op de afscheudstournee van de vroieg K3-setting heb ik me stiekem toch best geamuseerd.

  Liked by 1 persoon

 2. Omdat we hier 2 jongens hebben loop ik die shows van K3 mis, maar misschien is dat ook niet zo erg hahaha. Ik krijg er daar in de plaats wel Jake en de Nooitgedacht Piraten en Cars voor terug…
  Wel een hele leuke ervaring voor jullie meiden natuurlijk! Ben met J naar een show van Bumba geweest; vond hij ook helemaal geweldig!

  Liked by 1 persoon

 3. Superleuk! Wij gaan geloof ik in september ook met de meisjes en ik ben zo benieuwd. Rose was na de film helemaal weg van ze dus denk dat ze na het concert helemaal fan is haha.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s