Unboxing: Monsterdoos

Ik mocht de Monsterdoos ontvangen. Wat een superleuk concept. De Monsterdoos bevat een groot aantal ‘nieuwe’ producten (monsters) die je thuis kunt proberen. Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te testen, dus kon niet wachten totdat de monsterdoos bezorgd werd!

De monsterdoos is een flink pakket en best zwaar. Maar er zit ook wel het een en ander in. Het lijkt wel alsof het kerst is en we een kerstpakket uitpakken. Superleuk. Je kunt de monsterdoos twee keer per jaar bestellen. Als je vroeg besteld, is de inhoud nog een verrassing. In dit geval kreeg ik de monsterdoos na 1 mei en was de inhoud al bekend.

Inhoud Monsterdoos 

De Monsterdoos bevat de volgende producten:

thumbnail_20180518_112712– Quaker Cruesli
– 7UP Mojito 2x
– Remia dressing
– Dream Rice Calcium 3x
– Wicky 2x
– Lipton Ice Tea Green 2x
– Dr. Fris mint
– Bofinos Nic Nac
– Wicky Water
– Amstel Radler 0,0%
– Lassie kortkokende kikkererwten of linzen
– Unox Good Pasta
– Heineken 0,0%
– Sourcy Water appelsmaak
– Yammie woksaus (chicken, vegetables of beef)
thumbnail_20180518_112934– Snack a Jacks
– Go-Tan chilisaus
– VSM Derma wondgel
– Haust dip toast
– Bofinos Iced Gem
– Sportlife Fill’d
– Koetjesrepen 8-pack
– Hero Between reep
– Mentos Say Hello
– GezondNU tijdschrift
– Vriendin tijdschrift

En enkele verrassingen…

Ik werd helemaal blij toen ik de monsterdoos uitpakte. Wat veel en wat een leuke producten. En helemaal passend voor ons gezin. Lekker drinken en wat te snoepen voor de kinderen, bier voor papa en lekkere dingen en wat te lezen voor mij. Sommige producten kende ik al, maar sommige waren ook nieuw voor mij en gaan we zeker uitproberen.

Niet alle producten zijn normale verpakkingen. Er zitten ook klein verpakkingen bij. Ik vind dat geen probleem. Juist omdat je de producten probeert, is een kleine verpakking wel handig. Vind je het toch niks, dan hoef je ook niks weg te gooien.

Wat kost het?

De Monsterdoos is te koop voor 12,95 euro inclusief verzendkosten en je krijgt een waarde van minimaal 40 euro aan boodschappen ervoor terug. Heb je nog nooit een Monsterdoos besteld, dan is het zeker leuk om te doen. En je kunt de monsterdoos zelfs cadeau geven.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

 

Advertenties

10 gedachten over “Unboxing: Monsterdoos

  1. Pingback: Unboxing – Monsterdoos november 2018 | Blogsbyingrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s