Tussenstop onderweg naar Zuid Frankrijk: Hotel Gatsby in de buurt van Lyon

badWij zijn op vakantie geweest naar Zuid Frankrijk. Omdat dat nogal een eindje rijden is (ruim 1300 km) besloten we een tussenstop te maken. Vooraf hadden we bekeken waar we ongeveer wilden stoppen. En dat werd in de buurt van Lyon. Toen startte de zoektocht naar een leuk hotel met familiekamer. Het werd Hotel Gatsby by HappyCulture in Chassieu.

Hotel Gatsby ligt op ruim 900 km rijden. We vertrokken rond een uur of acht ’s ochtends IMG-20180725-WA0000en om zeven uur ’s avonds kwamen we aan in het hotel. Het hotel ligt op een industrieterrein niet ver van de snelweg. Het uitzicht vanuit de kamer is dan ook weinig bijzonders.

 

Maar het hotel is verder super! Het hotel heeft een buitenzwembad waar je gebruik van kan maken. Daarnaast heeft het een prima

restaurant. Wij hebben er lekker gegeten. In het restaurant is een bowlingbaan. En naast het restaurant is een speelkamer met flipperkast, spelautomaat, tafelvoetbal, pooltafel en meer. En allemaal gratis. De kinderen hebben zich daar na het eten nog even vermaakt.

De kamer was ook fantastisch. We hadden een familiekamer. Dat wil zeggen, we hadden we tweepersoonskamers met een halletje ertussen. Het pasje dat toegang gaf tot het halletje gaf ook toegang tot beide kamers. De meiden hadden dus hun eigen kamer met twee eenpersoons bedden, tv en met badkamer en toilet. En wij hadden onze eigen kamer met tv en met baadkamer en toilet. We hebben er heerlijk geslapen.

Ook het ontbijt was prima. Er was brood. croissants, ei, pannenkoekjes, yoghurt. Genoeg keus zonder overdreven lux te zijn. Wat ons betreft een echte aanrader op doorreis naar Zuid Frankrijk.

Advertenties

7 thoughts on “Tussenstop onderweg naar Zuid Frankrijk: Hotel Gatsby in de buurt van Lyon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s