Make-up voor stralende ogen

make up voor stralende ogen

Je kent het misschien wel. ’s Ochtends weinig tijd. Gauw onder de douche, kleren aan, snel wat crème en make-up en dan de kids helpen met aankleden. Daarna ontbijten, tussendoortje en lunch klaarmaken, tassen inpakken en gaan! Ik heb dan niet zo veel tijd om me uitgebreid op te maken. In dit boek van Deltas staan leuke en makkelijke tips voor stralende ogen.

IMG_20181003_110101_0

Dit mooie boek staat vol handige tips. Niet alleen voor wanneer je weinig tijd hebt, maar ook voor als je naar een feestje gaat en wel de tijd neemt om je op te maken. Maar alles begint met een goede voorbereiding en ook die komt uitgebreid aan bod in dit boek. Zo lees je over de verzorging van je huid en wenkbrauwen en het aanbrengen van verschillende producten zoals primer en foundation. Ook krijg je tips over welke kleuren bij de kleur en vorm van je ogen passen.

Het boek leest lekker weg en de tips en trucs zijn goed op te volgen. En daar helpen de vele

IMG_20181003_110148_7

mooie foto’s natuurlijk enorm bij. Daarnaast vind ik de variatie in het boek erg leuk. Zo komt de dagelijkse oogmake-up in 5 minuten voorbij. Maar ook smokey eyes en eyeliner looks worden uitgelegd. En die kun je maken in 5, 15 of 30 minuten. En ook belangrijk: voor ieder wat wils. De een houdt van subtiele, natuurlijke kleuren, de ander van lekker opvallend.

IMG_20181003_110303_2

Ben jij ook benieuwd hoe jij met weinig tijd stralende ogen creëert? Dit boek van Deltas kost € 19,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044746648.

Dit is een gesponsorde post en dit artikel bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Advertenties

16 gedachten over “Make-up voor stralende ogen

  1. Dit boek lijkt mij erg handig voor wie make-Up wilt gaan dragen! Zelf kom ik als blogger regelmatig op events waar make-up artist rondlopen. En ik vind het altijd erg inspirerend als ze hun tips en tricks delen! Ik kan een mooie ooglook namelijk erg waarderen ☺️🍃

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s