Wereldkaart op aluminium

De meiden worden ouder en krijgen steeds meer besef van tijd en afstand. Naar opa en oma in Limburg, op vakantie naar Frankrijk en met een oom en tante in Portugal begrijpen ze steeds meer van afstanden. Maar hoe groot is onze wereld dan? En waar ligt bijvoorbeeld Amerika of Afrika. Om dat te kunnen laten zien, heeft Anne nu een wereldkaart op haar kamer hangen.

IMG_20181104_100612_4Deze wereldkaart op aluminium heeft verschillende lichte kleuren en daarmee een rustige uitstraling. De verschillende landen zijn duidelijk te onderscheiden. Ook de landen in Europa en zelfs een klein land als Nederland kunnen ze er prima op terugvinden. Zo zien ze ook waar we op vakantie zijn geweest en waar hun oom en tante wonen. Het zorgt dus voor een stukje besef bij de meiden en hun nieuwsgierigheid is gewekt naar al die namen van landen die ze nog niet (zo goed) kennen. En ze zien dat de wereld een stuk groter is dan ons dorp of land. Wat ik wel jammer vind, is dat Australië niet met naam genoemd is. Terwijl dit wel een land is dat ze van naam (her)kennen.

IMG_20181104_100521_2De wereldkaart staat super op Annes kamer. Hij hangt mooi op de knalgele muur naast haar bureau. Zo kan ze er mooi naar kijken vanuit haar bed of zittend aan haar bureau. Onze wereldkaart heeft een afmeting van 60×90 cm. Een prima afmeting, niet te groot en niet te klein voor op deze wand. Maar de wereldkaart kun je in verschillende (grotere en kleinere) afmetingen kopen. Wil jij nou ook een wereldkaart kopen, kijk dan vooral even naar de mogelijkheden. Wij kozen voor aluminium maar je kunt bijvoorbeeld ook voor hout of canvas kiezen. En ben je wel fan van aluminium dan kun je bijvoorbeeld ook een foto op aluminium laten drukken. 

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.
Advertenties

12 gedachten over “Wereldkaart op aluminium

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s