Reisgids – Merian live – Gardameer

9200000092462068

Zoals je laatst al kon lezen, hebben wij onze zomervakantie al geboekt. We gaan deze zomer weer naar het Gardameer. Waar we twee jaar geleden in de buurt van Sirmione zaten, gaan we nu richting Lazise. Het Gardameer is natuurlijk best groot en wat is er allemaal te doen en te zien? Handig daarbij is deze paperback reisgids van Deltas: Merian Live – Gardameer.

In dit kleine boekje van zo’n 120 pagina’s staat heel veel informatie over het Gardameer. Naast algemene informatie is er een top 10 aan hoogtepunten opgenomen. Maar ook informatie over overnachten, eten &drinken, winkelen, sport &strand en tips voor het hele gezin komen aan bod. Vervolgens wordt de reis rondom het Gardameer beschreven. Waarbij de reis is opgedeeld in 4 stukken, noord, oost, zuid en west. Voor ieder deel worden de leukste steden/dorpen en bezienswaardigheden getoond. Met foto’s en kaartjes/plattegronden wordt het toegelicht.

20170731_122611

Ik heb al eens lekker in deze reisgids zitten bladeren en ideeën opdoen. Leuk is ook om te zien dat we bepaalde plekken al eens bezocht hebben zoals Parco delle Cascate, een waterval park. Maar ook mooie kerken, wandelingen en kastelen heb ik genoteerd en voor de kinderen misschien een bezoek aan Gardaland, het Aquapark of het klimpark. Genoeg te doen. En de voorbereiding is al zeker zo leuk als de vakantie zelf!

 

 

Ga je nou niet naar het Gardameer, maar vind je zo’n reisgidsje ook wel handig? Kijk dan eens naar de andere delen van de Merian live serie. Vanaf eind februari verschijnen ook nog de volgende delen:

Puglia, De Azoren, Barbados, Edinburgh, Helsinki, Oslo, Kopenhagen, Chalkidiki – Thessaloniki, Mykonos en Dublin. Voor ieder wat wils dus.

merian live.png

Ook enthousiast geworden? De reisgids Gardameer kost € 13,50 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044752069. Vanaf eind februari zijn ook de nieuwe delen verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Advertenties

9 gedachten over “Reisgids – Merian live – Gardameer

  1. ondanks dat er op internet natuurlijk van alles te vinden is, zijn reisgidsen, zeker bij een stedentrip, voor mij nog steeds een vast item voor mijn koffer. Juist als aanvulling. Voor een actueel overzicht van bijvoorbeeld vegetarische restaurants is een reisgids minder geschikt omdat het iets statisch is en bij het drukken in feite al achterhaald, maar voor plattegrondjes, leuke plekken etc vind ik het nog steeds ideaal.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s