Facecare van Drs. Leenarts

20190831_1232204787858086556684788.jpg
We kenden de producten van Drs. Leenarts al van de Suncare producten. Daar waren we al super blij mee. Maar naast Suncare producten heeft Drs. Leenarts nog veel meer fijne producten in het assortiment. Deze keer testten we facecare producten: de dagcrème met SPF en de dag&nacht crème zonder SPF. In deze blog lees je over mijn ervaringen met deze crèmes en kun jij € 25,- shoptegoed bij Drs Leenarts voor jou en een vriend(in) winnen!

Drs. Leenarts dag en nacht crèmes

Marjolein Leenarts is dermatoloog en heeft een eigen productlijn voor de huid ontwikkeld. Het zijn producten die doen wat ze beloven en zonder onnodige toevoegingen. In 2018 ontvingen haar huidproducten het internationale keurmerk ‘Allergy Certified’. Deze keer hebben wij de dagcrème met SPF en de dag&nacht crème zonder SPF.

Dag-NachtcrèmeDag & nachtcrème

De dag & nachtcrème bevat geen SPF. Het is een verzorgende crème die verzacht en de huid herstelt. De crème bevat sheabutter, kokosolie en antioxidanten. Ook deze crème is Allergy Certified. De crème bevat dus geen parfum en is geschikt voor de meest gevoelige huid. Het is een crème die je zowel overdag en ’s nachts kunt gebruiken. Overdag is het een verzorgende en beschermende crème. En ’s nachts helpt de crème je huid te herstellen.

Dagcrème-SPF25Dagcrème met SPF 25

De dagcrème met SPF 25 is qua samenstelling vergelijkbaar met de dag & nachtcrème. Het grote verschil is dat deze crème een goede bescherming biedt tegen de zon. Deze crème gebruik je dan ook alleen als dagcrème. De crème is daarmee een echt anti-aging product. Door de SPF beschermt voorkomt deze crème huidveroudering. Een ideale crème dus voor de (na)zomer wanneer je veel buiten in de zon bent.

 

Beide crèmes testen

Ik heb zelf nogal wat eisen voor een goede gezichtscrème. Ik hou niet van dikke, vettige crèmes. Van mij mogen de crèmes juist wat licht of luchtig zijn en lekker smeren. Ik vind het vooral belangrijk dat een crème dun smeert en goed intrekt. Ik vind het niet fijn als ik lang moet wachten totdat de crème ingetrokken is. Ook vind ik het niet fijn wanneer de crème een glimmend laagje achterlaat. Omdat ik zelf best een gevoelige huid heb, hoeft er van mij ook niet te veel poespas in de crème te zitten en zeker geen parfum en overheersende geurtjes.

20190901_0830193358671155082261703.jpg

Dan ben je vast benieuwd hoe deze crèmes mij bevielen? Ik was erg positief verrast door deze crèmes. Ze zitten in een tube met een handig pompje. Dat is niet alleen handig maar ook hygiënisch. Daarnaast is een een dunne, niet vettige crème en daar hou ik van! Omdat er geen parfum en onnodige toevoegingen in zitten, is het een fijne, geurloze crème die ook geschikt is voor mijn gevoelige huid. De crème trekt snel in en laat geen vet laagje achter. Dus geen glimmend gezicht! En het is een prima basis voor make-up zoals foundation of poeder. Ik ben dan ook erg tevreden over deze crème.

Nog meer Drs. Leenarts

De producten van Drs. Leenarts zijn geschikt voor alle huidtypen, voor jong & oud en ook voor de meest gevoelige huid. Naast de dag- en nachtcrème en de Suncare producten heeft Drs. Leenarts ook speciale producten voor de verzorging van berg bij baby’s, waterpokken of smetplekken bij ouderen. De producten koop je in de webshop en zijn exclusief te verkrijgen bij Etos.

Winnen!

Wil jij ook eens kennismaken met de producten van Drs. Leenarts? Dan kun je nu voor jou en een vriend(in) € 25,- shoptegoed bij Drs Leenarts winnen!

Deze winactie is gesloten. De winnares is Daniëlle van Agteren. Zij en haar vriendin Willie Visschedijk.winnen beiden € 25,- shoptegoed bij Drs Leenarts. 

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

10 gedachten over “Facecare van Drs. Leenarts

  1. Drs. Leenarts heeft hele fijne producten, graag zou ik mijn zusje ook kennis laten maken met dit merk. Zij heeft net als ik een niet zo hele meegaande huid zeg maar.

Geef een reactie