Mijn eerste eenhoorn leesboek

Eenhoorns, ze blijven magische wezens en een van de favoriete fantasie dieren van jonge kinderen. Hoe leuk is het dan om wanneer je als beginnende lezer een boek over eenhoorns kunt lezen? Dit leuke, kleurrijke boek van uitgeverij Deltas is speciaal voor de jonge eenhoorn fans die beginnen met lezen.

Mijn eerste eenhoorn leesboek

Dit leuke leesboek is speciaal voor kinderen vanaf zes jaar die leren lezen en veel moeten oefenen. Want dat is belangrijk als je leert lezen. Heel veel oefenen ofwel leeskilometers maken. In dit boek staan vier magische verhalen over eenhoorns, die dankzij de korte woorden en eenvoudige zinnen heel geschikt zijn voor beginnende lezers. Achterin zijn ook nog enkele leuke raadsels toegevoegd om begrijpend lezen te oefenen.

Mijn eerste eenhoorn leesboek

Het boek is heel mooi en is helemaal in kleur met op elke pagina tekst en een mooie illustratie. De letters zijn lekker groot en de zinnen kort. De verhalen gaan over eenhoorns, ridders, feeën en een prins. Past helemaal bij de fantasie wereld die jonge kinderen vaak zo leuk vinden. Het boek heeft bijna 50 pagina’s en is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer zes jaar. Ze kunnen dan zelfstandig lezen, maar het is ook leuk om dit boek samen te lezen of voor te lezen.

En houdt je kind nou niet zo van eenhoorns maar wel van dino’s? Dan is er ook mijn eerste eenhoorn leesboek met een spannend verhaal over dinosaurussen (ISBN 9789044765113).

Waar koop je “Mijn eerste eenhoorn leesboek”

Dit leuke boek van uitgeverij Deltas kost € 10,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044765120).

Geef een reactie