Disclaimer

Copyright

Als je (delen van mijn ) artikelen  wilt gebruiken is dat natuurlijk prima, indien je wel linkt naar mijn artikelen en mij even per mail (ingrid@blogsbyingrid.com) hiervan op de hoogte stelt.

Wil je gebruik maken van een van mijn foto’s? Dan dien je van te voren contact met mij op te nemen en te wachten op toestemming. Ook dien je naar mijn site te linken.

Samenwerkingen

Het is mogelijk om een samenwerking aan te gaan met mij. Dit kan gaan om product reviews, win- en/of kortingsacties. Wil je met mij samenwerken, neem dan gerust contact op. Ook als je andere ideeën hebt met betrekking tot samenwerken, laat het me weten.

Vanaf mei 2018 komt onder elk artikel, waar ik producten/samples of een andere vorm van betaling voor heb gekregen, de volgende tekst te staan:

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Affiliate links

In sommige artikelen wordt gewerkt met affiliate links. Dit betekent dat wanneer jij via mijn link het product besluit te kopen, ik hier een klein percentage van ontvang. Je steunt mij en mijn blog dus eigenlijk gratis wanneer je via deze link iets koopt.

Onder het artikel staat dan te volgende tekst:

Dit artikel bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Winacties

Regelmatig worden winacties gehouden op Blogsbyingrid. Heb je gewonnen dan vraag ik om je naam, adresgegevens en e-mailadres. Deze gegevens worden alleen aan het bedrijf verstrekt die jou je gewonnen prijs opstuurt of mailt (bijvoorbeeld een kortingscode). Door mee te doen aan een winactie ga je hiermee akkoord. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt en zullen uiteindelijk verwijderd worden.

Heb je een winactie gewonnen? Dat wordt bekend gemaakt in de blog en/of op Facebook. Dan vraag ik je contact met mij op te nemen via mail. Reageer je binnen een week niet, dan gaat de prijs naar een ander.

handtekening png