Samenwerken?

Ik ben Ingrid, 39 jaar en een vrolijke, eigenwijze, maar vooral trotse mama van twee meiden (2010 en 2012). Eind 2017 ben ik met deze blog gestart omdat ik het leuk vind om dingen uit ons dagelijkse leven met anderen te delen. Mijn blog is een persoonlijke blog over kids(fashion), lekker eten, beauty en lifestyle.

Voor mede-bloggers

Ik sta altijd open voor samenwerkingen met mede-bloggers. Heb jij een leuk idee om samen te werken, in welke vorm dan ook, neem dan gerust contact met me op.

Voor pr-bureaus

Voor mijn blog vind ik het altijd leuk om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, interessante presentaties en evenementen. Persberichten ontvang ik graag via

ingrid@blogsbyingrid.com

Voor commerciële samenwerkingen

Ik review graag producten en het samen organiseren van een win- of kortingsactie vind ik ook erg leuk. Dit doe ik dan ook regelmatig en met veel plezier. Heb jij vragen over de mogelijkheden, neem gerust contact met me op.

Zie ook: mediakit2019

In het verleden heb ik samengewerkt met:

Kidzvintage, Yoga met Evy, Herbalife, Plokko, Detoxshop, Jouwbox, My Nametags, Monsterdoos, Salon Stella, TasteaBlux boxSwiss ClinicViata – Online ApotheekDRKS SieradenDeltasOot GranolaHip in de regenDenksportUitgeverij ZwijsenDraadlozeopladercenterRegenpakhuisVoor de HapBulbbyArganwinkelBUBBLSZEBRA TrendsLovestation22Wemy’s – a taste of ItalyKaya sieradenTwins & TrackstyleNewpharmaChaos and OrderSnoepmansFoodeliciousLOVY sieradenPuzzelpostSaal DigitalWaaawHotel ArenaMeJeweledHappynr1DroomkoekjesLe ChicLekker HoningMaaltijdboxBare TeaWPG KindermediaWereldkaarten.nlBobbi RavioliLa Roche-PosayLieverdeliefsteRavensburgerGreenwatchUnlimited HealthUitgeverij Goed in je VelArt by DaanKijk en LeesHero on socksLoFffSnoezebolDaily InspirationsPlace the MomentVtechEcosaneoverhemden.comFlaske BottleBristolStellaJewelsShirts of CottonMake-up shoppenCleanRite Multi ScrubberTypeOlympicsSimilasan oogdruppelsA-DeeFooplaThinkFun

Mijn social media

www.instagram.com/blogsbyingrid

www.facebook.com/blogsbyingrid

www.pinterest.com/blogsbyingrid