Kids Weekend bij Kinepolis: Everest: De Jonge Yeti

20191006_1027164153432971936901706.jpg

Wij gingen in het weekend samen naar het Kids Weekend bij Kinepolis. We gingen naar de première van de film Everest de Jonge Yeti. Ben jij wel eens naar een Kids Weekend geweest? Wil je weten wat een kids weekend inhoudt? Lees dan vooral verder.

Kidsweekend

Regelmatig kun je bij Kinepolis naar het kids weekend. Dat weekend gaat er dan een nieuwe kinderfilm in première en zijn er leuke activiteiten rondom de film te doen. Natuurlijk gaan wij ook af en toe naar de film met de meiden, maar we waren nog nooit naar een kids weekend geweest. Welke activiteiten zouden daarbij horen? Dat wilden we wel eens meemaken. Dus gingen we in het weekend van 5 en 6 oktober 2019 naar het kids weekend dat in het teken stond van de film Everest de Jonge Yeti.

In de hal van de bioscoop was een aparte ruimte ingericht voor de kinderen. Daar was van alles te doen. Zo konden de kinderen op de foto bij de promotie van de film. De meiden kregen een glaasje ranja en konden een koekje nemen. Daarnaast konden ze kleuren. Er waren verschillende kleurplaten van de film. En naast kleurplaten waren er ook woordspelletjes in het thema van de film. Zo was er een woordzoeker en letterhussel. Ook dit was in het thema van de film met bijvoorbeeld de namen van de hoofdrolspelers verstopt in de woordzoeker. Dus ook leuk voor iets oudere kinderen. Ook kregen ze een glow in the dark armbandje voor tijdens de film. En toen was het tijd voor de film.

Everest: De Jonge Yeti

Everest: De Jonge Yeti is een tekenfilm van DreamWorks Animation en Pearl Studio voor kinderen vanaf zes jaar. Je kunt hem gewoon 2D of in 3D kijken en in het Engels of Nederlands. Wij keken tijdens het kids weekend de 2D in het Nederlands. Het verhaal speelt zich af in China. Het tienermeisje Yi ontdekt een jonge Yeti o op het dak van hun flatje in Shanghai. Ze besluit de yeti Everest te noemen naar de Mount Everest. Samen met haar vrienden Jin en Peng besluit ze om de jonge yeti terug te brengen naar de Mount Everest. Maar om Everest weer thuis te krijgen, moeten ze er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish telkens een stap voor te blijven. Want zij willen de yeti vangen. De vrienden gaan op een geweldig avontuur vanuit de straten van Shanghai door mooie natuurlandschappen naar de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya. Onderweg ontdekken ze de magische krachten van de jonge yeti. Ze worden achtervolgd door Dr. Zara en meneer Burnish. Zou het ze lukken de jonge yeti terug te brengen naar zijn familie?

De film is een echte aanrader. Sommige stukken zijn best een beetje spannend, maar we hebben ook veel gelachen. De dames hadden popcorn en een beker in het thema van de film. Na afloop van de film kregen de meiden – omdat het kids weekend was- nog een mooi potlood met gum van de jonge yeti.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

9 gedachten over “Kids Weekend bij Kinepolis: Everest: De Jonge Yeti

  1. Wat leuk dat ze ook zulke dagen voor kleintjes organiseren! Ik ga zelf ook graag naar een Ladiesnight in de bios.

Geef een reactie