Puppyren van Meisterpet

Puppyren MeisterpetSinds deze zomer hebben we twee konijnen. Super leuk. Ze zitten in een mooi hok buiten met daaromheen een (kippen)ren. Af en toe lopen ze ook los en op het gras. Onze konijnen zitten het hele jaar door buiten. Dat kan prima. Alleen met het super warme weer afgelopen zomer hebben ze binnen gezeten. In een binnenhok met weinig ruimte, maar het kon niet anders. Nu hebben we een ideale puppyren van Meisterpet. Ja ik weet het, voor puppy’s. Maar het kan ook prima voor konijnen. Ik laat het je zien.

Meisterpet

MeisterPet is een merk wat zich focust op hondenmanden. Het merk is klein begonnen met een paar manden en een puppyren. Binnenkort komt er een geheel nieuw assortiment online. Maar zoals je ziet, kun je de artikelen zoals de puppyren ook prima voor andere dieren gebruiken, zoals voor konijnen. MeisterPet is te koop in Nederland exclusief op bol.com.

Puppyren

 

De puppyren is echt ideaal. De puppyren is van 100% polyester. De bodem is bedekt en de zijkant rondom met gaasdoek. Ook de bovenzijde zit dicht met gaasdoek.  De bovenkant maak je makkelijk los met een rits. Ook de zijkant kan open met ritsen. Het gaasdoek van deze in- en uitgangen aan de zijkant kun je oprollen en met klittenband vastmaken. Ook zitten er aan de zijkant vakjes waar je speeltjes in kan opbergen. Misschien niet direct voor konijnen, maar wel voor puppy’s! De puppyren heeft een binnenmaat van 115x115x64 cm. Wat ook heel makkelijk is, is dat de puppyren een pop up systeem is. Hij staat zo en je kunt hem ook weer zo invouwen en opbergen of meenemen in de bijbehorende tas. Heel compact en handig dus.

Konijnen in een puppyren

Natuurlijk hebben we onze konijnen in de puppyren gezet. Ik was even benieuwd wat ze van de polyester bodem zouden vinden, maar dat ging prima. Ze waren heel nieuwsgierig in de ren en keken lekker rond en naar buiten. We hebben hooi in de ren gedaan en de konijnen hebben er heerlijk in gezeten. Ze hebben voldoende ruimte en je kunt er ook hun voerbakje, drinkbakje en toilet in zetten. Dan blijft er genoeg ruimte over.

Waar te koop

De prijs van de puppyren vond ik heel erg meevallen. Je koopt de puppyren van Meisterpet bij bol.com voor € 29,99. En daarmee heb je een mooi formaat ren met rondom gaas en een dak van gaas. Zo zitten je huisdieren veilig. Ze kunnen niet ontsnappen en andere dieren kunnen er niet zomaar in.

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

9 gedachten over “Puppyren van Meisterpet

  1. Handig om mee te nemen, maar wel klein voor een konijn. Een ideale tijdelijke oplossing mocht dat nodig zijn. Ik kan me voorstellen dat ze hun eigen ren rondom hun hok fijner vinden, omdat het groter is.

  2. Makkelijk om mee te nemen, misschien minder voor konijnen want die zal je waarschijnlijk minder vaak mee nemen maar voor honden helemaal fijn. Fijn dat de konijnen het er ook prima in hebben.

Geef een reactie