Skintight van Tastea

20180518_150731De zomer komt er aan en zoals vele anderen zou ik ook wel een paar kilootjes eraf willen. Nu heb ik laatst al een detox thee getest maar ik zag ook steeds de Skintight van Tastea voorbij komen op social media. En hoe leuk is het dan dat ik deze ook mocht testen!

Wat is skintight en hoe werkt het

De Skintight thee bestaat uit de meest luxe en unieke 100% natuurlijke thee kruiden. De ingrediënten bestaan uit onder andere zwarte thee, pu ehr, gember, stukjes sinaasappel, citroen en kaneel. De thee zit in een handig blik. Daarnaast kreeg ik ook de Tastea theebeker.

20180518_151021De Tastea beker is ideaal om thuis te gebruiken zonder het gedoe van een kruidenbal, maar ook handig om overal mee naar toe te nemen! De Tastea theebeker (400 ML) is enorm handig voor losse kruidentheeën, is BPA-vrij en dubbelwandig. Verder is het handig om te weten dat er een filter in de beker zit waardoor je géén theegruis binnenkrijgt. De theebeker heeft een extra bodem waar je extra kruidenthee, vitaminen of zoetstof in kunt bewaren. Hij kan helaas niet in de vaatwasser.

De hoeveelheid kopjes thee per dag is naar wens. Voor een optimaal resultaat adviseert Tastea om een kopje voor het ontbijt, eventueel voor de lunch en in de loop van de middag te nuttigen. Met één blik Skintight thee kun je 50 kopjes thee maken, dus een kuur duurt ongeveer 2 weken.

Mijn voornemen was wederom om naast de kuur te letten op wat ik eet en calorieën te tellen (max. 1.500 per dag) en 1 a 2 keer in de week te gaan sporten.

Week 1

20180525_074144Enthousiast begon ik mijn dag met een kopje Tastea. Wat me direct opviel is dat het een zwarte thee is. Ik hou heel erg van groene thee, maar ook zwarte thee vind ik prima te drinken. Toch vond ik de geur van de thee niet echt lekker. Ik kan niet precies aangeven wat ik er niet lekker aan vond, maar ik vond het erg sterk en overheersend en vermoed dat het of de pu ehr of de gember is geweest. Dat vond ik erg jammer. Zeker omdat ik zo’n theeleut ben en eigenlijk vele soorten thee gewoon lust. Met moeite heb ik de thee opgedronken.

Omdat ik vond dat ik het toch echt een kans moest geven, heb ik de volgende dagen steeds weer geprobeerd de thee te drinken. Een keer ’s middags, een keer  ’s avonds,  een keer met honing en een keer met een schijfje citroen, maar ook dat was geen succes. Ik heb dan ook besloten om het hierbij te laten en te stoppen.

Resultaat

question-mark-2123967_1920Ik kan je dus niks vertellen over de werking van Skintight. Ik kan wel zeggen dat het mijn smaak thee niet is. Het is wel fijn dit te weten, zodat ik daar voortaan op kan letten.

 

Korting

Lijkt het jou wel wat om deze (of een andere) thee van Tastea te proberen, dan krijg je 10% korting met de kortingscode: BlogsByIngriddiscount-2789863_1280

 

 

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

 

1 gedachte op “Skintight van Tastea

  1. Pingback: Goede voornemens 2018: Hoe staat het ermee? | Blogsbyingrid

Geef een reactie