(super) foods van Unlimited Health

img_20181121_102309_6.jpgTegenwoordig lees je steeds meer over gezond eten. De een gaat voor vegetarisch of veganistisch, de ander voor koolhydraatarm of biologische producten. Dan nog de mensen die glutenvrij of lactosevrij eten. En ook rawfood/superfood en bijvoorbeeld slowjuicers zie je steeds meer voor bij komen. Ik was op zoek naar gezonde tussendoortjes. Je kent dat wel, ’s avonds of in het weekend zit je op de bank, filmpje of serie kijken en je hebt zin in wat lekkers. Dan grijp je snel naar de ongezonde snacks als chips of chocola. Ik wel tenminste. Op de site van Unlimited Health kwam ik allerlei lekkers tegen.

Unlimited Health

fe83e1f6173f67196ac81a95de0610f2

Unlimited Health is in 1998 opgericht door Helen Beliën. Zij was op zoek naar gezonde voeding en vitaliteit. Na jarenlang onderzoek en contact met experts in het buitenland is Unlimited Health een onderneming die staat voor een nieuwe, gezondere leefstijl. Met een gezondheidscentrum en bistraw in Amsterdam en een (online) winkel kun je bij Unlimited Health terecht voor vele producten maar ook yogalessen, magnesiumbaden, een infrarood sauna of een behandeling bij een van de therapeuten.

Ook kun je er terecht voor verse smoothies of verse biologische rawfood maaltijden en snacks in de bistraw of voor superfoods, rawfood, voedingssupplementen, natuurlijke verzorgingsproducten en non-food producten zoals blenders en juicers in de (online) winkel. Een heel compleet aanbod dus. En omdat Amsterdam helaas niet naast de deur is voor mij, koos ik een aantal producten uit het online aanbod op Unlimited Health.

Snacks

IMG_20181120_125537_5Voor lekker ’s avonds op de bank vond ik lekkere zoutjes en een echte herfst thee. Ik koos twee snacks. Ik koos de Planet Organic Biologische Salted Caramel Popcorn (€ 1.25) van biologische mais, kokosolie en kokossuiker en de Terrasana Biologische Crunchy Mais Triangles (€ 1.49). Beide zijn lekker en verantwoorde snacks. En met dit gure herfst weer koos ik voor een bijpassende thee, namelijk Pukka Biologische Wilde Appel & Kaneel Thee (€ 3.99).

Repen

IMG_20181120_125612_8Ook koos ik voor een aantal lekkere repen. Heerlijk om mee te nemen in je tas of naar je werk als gezond tussendoortje. Ik koos voor twee smaken biologische chocola (€ 2.95 per stuk). Daarnaast koos ik voor drie lekkere biologische repen met noten en fruit. Alleen de namen van deze repen van Planet Organic zijn al fantastisch: Biologische Caramel Apple Pie Paleo Granola Bar (€ 2.00), Biologische Super Berry Paleo Granola Bar (€ 2.00) en Biologische Goji Pumpkinseed Energise Bar (€ 1.25). De repen zijn allemaal 30 gram dus een ideaal tussendoortje. En ik koos voor Original Superfoods Biologische Gojibessen (€ 3.25 voor 100 Gram). Deze bessen zijn echte superfoods en bevatten vitamine C, B1, B2, B6 en E, selenium, germanium, proteïnen en andere zeer waardevolle mineralen en aminozuren. Gojibessen zin lekker gemengd met andere noten, in een smoothie of verwerkt in koekjes of muesli repen.

Maar let wel op met gojibessen. Ze kunnen een bloedverdunnend effect hebben. Pas dus op als je bloedverdunners gebruikt. Ook hebben gojibessen een sterke interactie met het antitrombose medicijn warfarine, pas ook daar dus mee op. Overleg dan eerst even met je arts. Ook zouden gojibessen een pollenallergie kunnen triggeren en omdat ze vallen onder de nachtschade-planten moet je oppassen wanneer je hier allergisch of gevoelig voor bent.

Carobido’s en Chocido’s

IMG_20181120_125634_0

Als laatste bestelde ik Original Superfoods Biologische Chocido’s en Carobido’s (€ 6.50 per doosje van 8 stuks). Deze biologische raw food snacks zijn heerlijk als tussendoortje. Met dadels, noten, carob en vanille en cacaoboter in de Chocido’s heb je een heerlijke kleine snack voor bij een kopje thee of koffie. I love it!

 

Korting

Ben jij ook benieuwd wat voor lekkers er allemaal te vinden is bij Unlimited Health, neem dan een kijkje in de webshop: www.unlimitedhealth.nl. En als extraatje krijg je met de code ingrid2018 maar liefst 15% korting op het gehele assortiment (m.u.v.  de keukenmachines). De code is tot 31-12-2018 geldig. Ik ben benieuwd wat je gaat bestellen!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

10 gedachten over “(super) foods van Unlimited Health

  1. Goed dat mensen bewust bezig zijn met gezond en bewust eten. Ik val dus zeker niet onder die categorie haha. Wij eten wel dagelijks groente bij het eten en we eten ook altijd wel fruit.

  2. Jammer dat er geen vesting is in Groningen want ik zou dat soort producten graag eerst willen zien. Ik hou er niet zo van om zoiets online te bestellen.

  3. Terrasana en Pukka ken ik! Ik kom met enige regelmaat bij de natuurwinkel (of de Marqt of Ecoplaza). Zelf ben ik dol op de Yogi Tea’s. Nu er een Holland & Bartlett is bij ons kijk ik steeds meer naar andere opties. Goede actie en mooie korting! Ik bestel nu even niets (teveel op voorraad en gisteren toevallig naar de natuurwinkel geweest), maar hou het zeker in gedachte.

  4. Pingback: Kerst Bloghop 2018 | Blogsbyingrid

Geef een reactie