Wereldkaart op aluminium

De meiden worden ouder en krijgen steeds meer besef van tijd en afstand. Naar opa en oma in Limburg, op vakantie naar Frankrijk en met een oom en tante in Portugal begrijpen ze steeds meer van afstanden. Maar hoe groot is onze wereld dan? En waar ligt bijvoorbeeld Amerika of Afrika. Om dat te kunnen laten zien, heeft Anne nu een wereldkaart op haar kamer hangen.

IMG_20181104_100612_4Deze wereldkaart op aluminium heeft verschillende lichte kleuren en daarmee een rustige uitstraling. De verschillende landen zijn duidelijk te onderscheiden. Ook de landen in Europa en zelfs een klein land als Nederland kunnen ze er prima op terugvinden. Zo zien ze ook waar we op vakantie zijn geweest en waar hun oom en tante wonen. Het zorgt dus voor een stukje besef bij de meiden en hun nieuwsgierigheid is gewekt naar al die namen van landen die ze nog niet (zo goed) kennen. En ze zien dat de wereld een stuk groter is dan ons dorp of land. Wat ik wel jammer vind, is dat Australië niet met naam genoemd is. Terwijl dit wel een land is dat ze van naam (her)kennen.

IMG_20181104_100521_2De wereldkaart staat super op Annes kamer. Hij hangt mooi op de knalgele muur naast haar bureau. Zo kan ze er mooi naar kijken vanuit haar bed of zittend aan haar bureau. Onze wereldkaart heeft een afmeting van 60×90 cm. Een prima afmeting, niet te groot en niet te klein voor op deze wand. Maar de wereldkaart kun je in verschillende (grotere en kleinere) afmetingen kopen. Wil jij nou ook een wereldkaart kopen, kijk dan vooral even naar de mogelijkheden. Wij kozen voor aluminium maar je kunt bijvoorbeeld ook voor hout of canvas kiezen. En ben je wel fan van aluminium dan kun je bijvoorbeeld ook een foto op aluminium laten drukken. 

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

12 gedachten over “Wereldkaart op aluminium

  1. Ik vind ze prachtig. Als ik iets nog eens zou willen is het zo een wereldkaart. Deze is ook erg mooi, in kleur alhoewel ik de zwart-wit ook altijd erg mooi vind.

  2. Sommige platen komen echt waanzinnig tot hun recht wanneer ze op iets anders dan papier zijn gedrukt. Met een mooie (speciale) spot erboven krijgt hij zelfs nog meer accenten. (toffe kleur die gele muur!!)

  3. Je ziet het steeds meer dat mensen iets laten drukken op aluminium. Heb toch een lichte voorkeur voor hout. Komt denk ik ook omdat dit beter past bij het huis.

  4. Wauw wat een mooie wereldkalender! Leuk dat het op alluminium is gedrukt. Dit had ik nog niet eerder gezien maar het resultaat is prachtig!

  5. Heel gaaf, ik ben gek op wereldkaarten en globes. Op Pinterest heb ik er zelfs een bord voor aangemaakt. Mooi is deze! ❤️

Geef een reactie