1001 dieren

9200000112406335
Veel kinderen zijn dol op dieren. En niet alleen een huisdier, maar ook dieren in de tuin, de vijver, op vakantie in de zee of het op het strand. Maar zeker ook dieren die je niet in Nederland of in de dierentuin tegenkomt. En wat is er nou leuker dan een boek vol dieren: 1001 dieren. Een mooi en stevig boek van uitgeverij Deltas waarin super veel dieren staan.

1001 dieren

Dit hardcover boek heeft 28 pagina’s waarop heel veel dieren staan afgebeeld. Van dieren in het regenwoud tot (mens)apen, kriebeldiertjes en insecten, dieren die leven op verschillende werelddelen. Maar ook dieren die leven in de bergen, op de boerderij of gewone huisdieren.  Vogels en andere boomdieren, dieren met geweien, maar ook woestijndieren en slangen. Zee- en strand dieren, dieren die onder de grond leven en nachtdieren. Ontdek ze allemaal in dit bijzondere dierenboek! Laat je verrassen door de enorme verscheidenheid aan kleine en grote beestjes die onze dierenwereld rijk is. Sommige gewoon in je tuin of vijver, anderen aan de andere kant van de wereld. Dit mooie en grote karton boek is leuk voor jonge en minder jonge dierenliefhebbers! 

Dieren herkennen en opzoeken

Onze meiden keken bijvoorbeeld naar de vlinders. Welke vlinder zien we wel eens in onze tuin? Maar ook de verschillende vogels die hier buiten vliegen en we herkennen. Daarnaast de dieren in de zee en op het strand. Samen kijken welke dieren we wel eens gezien hebben. Verschillende soorten zeesterren en krabben. Leuk om samen te bekijken en van te leren.

Doordat het boek van stevig karton gemaakt is, is het leuk voor jonge kinderen. Maar omdat er zoveel en verschillende soorten dieren in staan, is het ook leuk voor kinderen die al kunnen lezen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld opzoeken hoe verschillende apen heten. Een leuk en leerzaam boek dus!

Waar te koop

Dit leuke boek van uitgeverij Deltas kost € 12,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com (ISBN:9789044755213).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

6 gedachten over “1001 dieren

Geef een reactie