Aftelkalender

aftelkalenderAftellen naar een leuke gebeurtenis. We doen het allemaal. Aftellen tot een verjaardag, een vakantie of een reis. Voor kinderen is aftellen niet alleen leuk, maar ook overzichtelijk. Hoeveel dagen nog tot mijn verjaardag? Deze aftelkalender van uitgeverij Deltas is helemaal hip, in feestelijke kleuren en geschikt om naar elke leuk of belangrijk moment af te tellen.

Aftellen

Met deze aftelkalender kun je op verschillende manieren aftellen. De eerste drie kaartjes zijn samen het aantal. Dat kan dus van 001 tot en met 999. Bij het vierde kaartje kun je kiezen tussen dagen, weken, maanden, jaren en zelfs uren. Het laatste kaartje betreft de gebeurtenis waar je naar toe aftelt. De voorgedrukte kaartjes zijn: tot mijn verjaardag, tot de vakantie, tot nieuwjaar, tot het weekend, tot mijn sweet 16, tot het einde van de examens, en ik ga op reis, en ik ben 18, tot kerst. En daarnaast is er een kaartje dat je zelf in kunt vullen.

aftelkalender

Deze aftelkalender kun je dus voor van alles gebruiken. Leuk op je werk op je bureau. Maar ook leuk voor thuis. Samen met de kinderen aftellen tot de vakantie bijvoorbeeld. Of tot het weekend. En iedere ochtend samen een kaartje omdraaien omdat het weer een dag minder is.

Waar te koop

Deze aftelkalender van uitgeverij Deltas kost € 14,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044757507

handtekening png

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

1 gedachte op “Aftelkalender

Geef een reactie