Back to school: Gymtas met naam van Bulbby

20180720_122613Wij hebben nog een paar weken vakantie, maar voor de regio’s midden en zuid komt het einde van de zomervakantie in zicht. Dus reden om weer bezig te zijn met alles wat de kids nodig hebben voor het nieuwe schooljaar: back to school. Je kon al lezen over de nieuwe broodtrommels en drinkbekers van de meiden. En van Bulbby ontvingen wij een leuke gymtas met naam voor Anne.

Voor gym op school is een handige gymtas wel fijn. Het hoeft van mij geen (grote) sporttas te zijn, maar gewoon een handig tasje waar gymschoenen, een shirt en sportbroekje in kunnen. Voorheen had Anne meestal zo’n gymtasje dat ik gratis kreeg wanneer ik kleding voor de meiden (online) kleding kocht. Deze tasjes zijn op zich prima, maar onze ervaring is dat ze snel slijten en maximaal 1 schooljaar meegaan. Ik was dan ook erg benieuwd naar de kwaliteit van de gymtas van Bulbby.

Ik kende Bulbby al. Toen Emma geboren werd, kreeg ik van mijn collega’s een leuke reis trolley met haar naam. Deze gebruiken we nog steeds. Bij Bulbby kun je je aankopen zelf ontwerpen, zo ook de gymtas. Samen met Anne ben ik achter de computer gaan zitten. Ze wilde graag een blauwe gymtas, maar de tas is natuurlijk in meer kleuren te bestellen. Vervolgens konden we nog een leuke opdruk en tekst kiezen. We hebben veel opdrukken bekeken en Anne koos uiteindelijk voor een opdruk van een paard met hartjes. En 20180720_122520uiteraard moest haar naam op de tas. Zo kan iedereen zien dat deze tas van Anne is.

Anne is super blij met haar nieuwe gymtas.  De tas is gemaakt van waterafstotend nylon. Dus niet alleen als gymtas handig maar ook als zwemtas! Naast deze leuke gymtas heeft Bulbby nog veel meer leuke artikelen voor kinderen. Voor back to school moet je ook zeker even een kijkje nemen bij de schooltassen. Want ook voor rugzakken in verschillende soorten en maten en schoudertassen kun je bij Bulbby terecht.

Zijn jullie al klaar voor back to school?

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

14 gedachten over “Back to school: Gymtas met naam van Bulbby

  1. Super handig én leuk! Als docent en mama weet ik als geen ander hoe snel die dingen verwisselen, blijven liggen of kwijt raken…

  2. Ooooh een gymtas. Brings back some good memories. Heel leuk zo’n tas met je naam. Zou ik vroeger ook zeker willen hebben 🙂

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Back to school: Schooltas met naam van BulbbyBlogsbyingrid

Geef een reactie