Tussenstop onderweg naar Zuid Frankrijk: Hotel Gatsby in de buurt van Lyon

badWij zijn op vakantie geweest naar Zuid Frankrijk. Omdat dat nogal een eindje rijden is (ruim 1300 km) besloten we een tussenstop te maken. Vooraf hadden we bekeken waar we ongeveer wilden stoppen. En dat werd in de buurt van Lyon. Toen startte de zoektocht naar een leuk hotel met familiekamer. Het werd Hotel Gatsby by HappyCulture in Chassieu.

IMG-20180725-WA0000

Hotel Gatsby ligt op ruim 900 km rijden. We vertrokken rond een uur of acht ’s ochtends en om zeven uur ’s avonds kwamen we aan in het hotel. Het hotel ligt op een industrieterrein niet ver van de snelweg. Het uitzicht vanuit de kamer is dan ook weinig bijzonders.

Maar het hotel is verder super! Het hotel heeft een buitenzwembad waar je gebruik van kan maken. Daarnaast heeft het een prima

restaurant. Wij hebben er lekker gegeten. In het restaurant is een bowlingbaan. En naast het restaurant is een speelkamer met flipperkast, spelautomaat, tafelvoetbal, pooltafel en meer. En allemaal gratis. De kinderen hebben zich daar na het eten nog even vermaakt.

De kamer was ook fantastisch. We hadden een familiekamer. Dat wil zeggen, we hadden we tweepersoonskamers met een halletje ertussen. Het pasje dat toegang gaf tot het halletje gaf ook toegang tot beide kamers. De meiden hadden dus hun eigen kamer met twee eenpersoons bedden, tv en met badkamer en toilet. En wij hadden onze eigen kamer met tv en met badkamer en toilet. We hebben er heerlijk geslapen.

Ook het ontbijt was prima. Er was brood. croissants, ei, pannenkoekjes, yoghurt. Genoeg keus zonder overdreven lux te zijn. Wat ons betreft een echte aanrader op doorreis naar Zuid Frankrijk.

Lees ook: Tips voor de lange autorit naar je vakantiebestemming

7 gedachten over “Tussenstop onderweg naar Zuid Frankrijk: Hotel Gatsby in de buurt van Lyon

  1. Wat ziet dat er super uit zeg! Handig ook om onderweg te stoppen, geeft veel meer rust. Lekker dat de meiden hun eigen kamertje hadden, is voor jullie ook fijn!

  2. Lijkt me heel fijn om onderweg toch nog even zo’n stop te hebben! Fijn ook dat er een zwembad is … heeeeeerlijk na een paar uur in de auto 🙂

Geef een reactie