Win actie: Back to school – Voor de Hap

logo_large

 

Nog even en dan is de vakantie voorbij. Tijd om weer eens te kijken hoe het met de broodtrommels en drinkbekers van de dametjes is. En vooral tijd voor wat nieuws! Ik kreeg deze leuke sets van Voor de hap. Zo kunnen onze meiden weer even vooruit.

voordehapVoor Emma ontving ik dit super leuke pakketje. Een broodtrommel, een drinkbeker en een bakje voor het tussendoortje. Deze super leuke roze broodtrommel met Flamingo. De broodtrommel is gemaakt van bamboe en voelt super stevig aan. Ook zit er een handige rubberen band omheen zodat de trommel niet zomaar open kan gaan in de tas.20180704_074406

Emma neemt meestal een of twee boterhammen mee. Soms een cracker en altijd iets gezonds zoals komkommer, druiven of tomaatjes. De broodtrommel is dus zeker groot genoeg voor de lunch van Emma.

 

20180705_074727Daarnaast kreeg ze de handige Snack in the Box (366 ml)  en Drink in the box LARGE. De Snack in the Box heeft twee handige vakjes die apart open kunnen. Zo kun je je kind twee verschillende soorten fruit of een andere lekkere snack (of snoepjes) meegeven. Ik deed er druiven en bosbessen in.

Net zo leuk is de Drink in the Box. Dit herbruikbare drinkpakje kun je vullen met water 20180704_075051of ranja.  Met een handige drukknop gaat de Box makkelijk open en je kind kan door het rietje drinken. Omdat de Box doorzichtig is, ziet je kind wat en hoeveel hij drinkt. Emma is helemaal enthousiast.

 

thumbnail_20180703_150728Ook voor Anne ontving ik een nieuwe set. Annes lievelingskleur is blauw, dus voor haar een mooie blauwe set. De blauwe Lunch box is ideaal. De box heeft een mooie afmeting en is in vakjes in te delen. Er passen 6 boterhammen in of 3 boterhammen en twee vakjes voor bijvoorbeeld fruit of iets anders lekkers.20180704_07410420180704_143715

Het leuke van deze Box is dat je de deksel zelf kunt veranderen. Er is een site waar je zelf een leuk design kunt maken, Deze print je uit en schuif je in de box. En dan heb je je unieke Box. Samen met Anne heb ik een leuk design gemaakt. Ze is helemaal trots. En als ze deze niet meer leuk vindt, kun je zo weer een andere ontwerpen. Super leuk.

20180705_074719Ook Anne kreeg een Snack in the Box; een blauwe uiteraard. Als drinkbeker heeft Anne een Dopper gekregen. De Dopper is een handige fles en beker in een en ideaal om mee te nemen naar school maar ook bijvoorbeeld als waterfles bij haar volleybaltraining.

 

Onze meiden zijn helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. Ze kunnen lekker eten en drinken op school!

Win actie

Wil jij ook zo’n leuk pakketje voor je zoon of dochter winnen? Je ontvangt dan een Drink en Snack in the Box.thumbnail_20180710_192419

Wat moet je doen?

 • Deze winactie is gesloten

 

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

15 gedachten over “Win actie: Back to school – Voor de Hap

 1. Wat een leuke setjes! Kan die bamboe broodtrommel ook in de vaatwasser?
  Die broodtrommel met vakjes lijkt me ook erg handig.
  Heb meegedaan met je winactie 🙂

 2. Leuke setjes, die met de flamingo vind ik zelf erg leuk! Ik ben wel nieuwsgierig naar de drink en snack in the box. Die kan mijn dochter goed gebruiken.

 3. Super leuk en handig! Ik doe mee voor Liselotte. Haar lievelingskleur is ook blauw net als die van Anne. Na de vakantie gaat ze naar groep 1.

 4. Pingback: Back to school: Gymtas met naam van Bulbby | Blogsbyingrid

 5. Pingback: Back to school – Zwemtas en etui van Zebra | Blogsbyingrid

 6. Pingback: School lunch – wat geef jij mee? | Blogsbyingrid

Geef een reactie