Bakpret met kinderen

bakpretWat is er nou leuker dan lekker bakken met de kids? Onze meiden vinden het in ieder geval super leuk! Samen de ingrediënten en barkspullen klaarzetten, deeg maken. En uiteraard na afloop versieren! In dit boek een heleboel lekkere recepten om samen met je kinderen te maken.

Bakpret met kinderen

Alleen van de kaft van dit boek krijg je al zin om te bakken. Er staan een paar lekkere voorbeelden op. In dit boek vind je kindvriendelijke recepten om samen te maken en die ook nog eens super lekker zijn. Denk bijvoorbeeld aan brownies, eenhoornzoentjes en bosbessenmuffins.

Het boek begint met wat algemene info over het bakken, de verschillende soorten deeg en daarna beginnen de recepten. Omdat de recepten relatief weinig ingrediënten bevatten, kun je snel aan de slag, is het niet super ingewikkeld en ben je ook zo klaar. Bij elk recept staat duidelijk wat je nodig hebt en hoe lang het bereiden en bakken duurt. Bovendien laat het handige help-pictogram (het handje) zien wanneer en hoe je kinderen kunnen helpen. Super handig toch?!

Het boek heeft ongeveer 80 pagina’s en er staan 24 recepten in. In het hele boek staan leuke en vrolijke tekeningen en mooie foto’s van de lekkernijen. Wij hebben al een paar leuke en lekkere recepten uitgezocht, zoals de aardbei gebakjes en wolken zoentjes.

Waar te koop

Dit boek van uitgeverij Deltas kost € 14,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044756234 

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

Geef een reactie