CND Shellac en meer bij Salon Stella

 

Vanochtend was ik bij Salon Stella voor een Shellac behandeling. Ik lak zelf mijn nagels wel eens, maar vind dat best een gedoe en het bladdert er vaak best snel weer vanaf. Maar ik heb nog nooit Shellac gehad. Super leuk dus dat ik dit bij haar mocht komen testen. En uiteraard nam ik een kijkje in haar salon waar ze veel meer leuke dingen verkoopt.

Stella is in januari 2017 begonnen met haar salon. Wat begon als nagel salon is inmiddels uitgegroeid tot een salon waar je naast manicure en Shellac behandelingen ook terecht kunt voor leuke accessoires zoals sieraden, portemonnees en tassen.  Je kunt ze bij haar in de salon kopen of via een berichtje via haar Facebookpagina. Ze heeft zulke leuke items voor leuke prijsjes. En er is voor ieders iets wils. Grote, opvallende oorbellen of schattige armbandjes, maar ook leuke strandtassen of kleine clutches.

CND Shellac

20180529_105241Een Shellac behandeling duurt een klein uurtje. Je nagels worden ontvet, verzorgt en daarna volgt een base coat, de color coat en de top coat. Je kunt kiezen uit heel veel vrolijke kleurtjes. Opvallende en knalkleuren maar ook mooie basiskleuren. Voor iedereen zit er wel wat bij. of Ik koos voor een mooi roze kleurtje.

IMG-20180529-WA0002Tijdens het lakken kletsen we gezellig over ditjes en datjes. Stella gaat heel secuur te werk terwijl ze mijn nagels lakt en ik ze onder de UV lamp moet houden. De tijd vliegt voorbij en voordat ik het door heb, zitten mijn nagels strak in de lak. Ik ben superblij met met resultaat en ben benieuwd hoe lang het houdt.

 

Stella adviseert me om dagelijks de nagels twee keer te verzorgen 20180529_121057met speciale olie. Hierdoor bescherm je je nagels en blijft de lak mooi. Het kost je 10 seconden werk, maar dan blijft het resultaat wel mooi. Dat gaan we dus zeker doen.

 

Accessoires

uiteraard nemen we ook nog een kijkje in de salon tussen alle leuke accessoires. Ik word er gewoon hebberig van. Ze heeft zoveel leuke dingen. En het leuke is, dat ze voor verschillende smaken en types leuke items heeft.

 

Ze staat onder andere bekend om haar leuke en betaalbare oorbellen. En niet alleen voor de klanten die langskomen voor hun nagels. Je kunt je uitgekozen items bij haar ophalen, maar ook verzenden, is geen probleem.

Ze heeft grote en opvallende oorbellen, maar ook kleinere in minder felle kleuren. Ze heeft superleuke armbandjes, (strand)tassen en ik ben fan van haar kleine tasjes. Zo makkelijk.  Ik kon de verleiding niet weerstaan en heb nog een klein crème kleurig tasje meegenomen en een paar leuke oorbellen.

Win-actie

 

Een van de populairste items bij Salon Stella zijn de mix en match oorbellen. Deze oorbellen zijn er in verschillende kleuren en je kunt de creool en de hangers mixen en matchen. Dus de ene keer ga je bijvoorbeeld voor zwart met goud en de andere keer voor rood met roze. Super gaaf! En het leuke is, we geven een paar van deze oorbellen weg. Wat moet je hiervoor doen?

  • Like Blogsbyingrid op Facebook en Instagram
  • Like Salon Stella op Facebook en Instagram
  • Laat ons in een reactie weten voor welke kleurencombi je kiest
  • En tag een vriendin die ook gek is op oorbellen!
  • En o ja, delen vinden we heel lief!

Dinsdag 5 juni maken we de winnaar bekend!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

18 gedachten over “CND Shellac en meer bij Salon Stella

  1. De winactie sla ik over maar je nagels zijn heel mooi geworden. Vind die bladderende nagellak een crime

  2. Ik zou ook mijn nagels eigenlijk eens zo goed moeten laten verzorgen. Bij mij gaat de nagellak er altijd zo snel af. De winactie laat ik aan me voorbij gaan. ik draag alleen nog maar knopjes in mijn oren.

  3. je nagels laten doen, is heerlijk, ik heb dat ook wel eens laten doen. maar wel in de winter..in de zomer zit te teveel in mijn moestuin te wroeten. Ik zou dolgraag mee doen met de oorbel actie, maar helaas : gaatjes gaan altijd zweren bij mij. met pijn in het hart heb ik de strijd opgegeven

  4. ik heb echt lelijke nagels (ik ben ook helaas een nagelbijter), dus ene nagellakje doe ik niet snel op omdat dat dan weer de nadruk legt op mijn lelijke nagels en handen

  5. Pingback: StellaJewels | Blogsbyingrid

Geef een reactie