De leukste vriendschapsbandjes om zelf te maken

De leukste vriendschapsbandjes om zelf te maken

Onze meiden hebben een nieuwe hobby. Armbandjes maken. Er worden armbandjes gemaakt door te loomen, door kralen te rijgen, maar ook door met garen te rijgen. In dit leuke boekje van uitgeverij Deltas leer je welke verschillende knoop technieken je kunt gebruiken en hoe je verschillende motiefjes in je armbandje krijgt. Super leuk om te doen en lekker hip voor de zomer.

De leukste vriendschapsbandjes om zelf te maken

Het boekje staat echt vol verschillende armband technieken. Ook staat er met sterretjes bij of het een gemakkelijke, iets moeilijkere of ingewikkelde armband is. Dat is wel zo handig. Bij elke techniek staat een duidelijke uitleg met tekst en met plaatjes. Daarnaast staat duidelijk erbij wat je nodig hebt, hoeveel garen bijvoorbeeld en welke kleuren. Ook staan er mooie kleurenfoto’s in van de armbandjes. Echt een boek waarmee de meiden zelf aan de slag kunnen. En met bijna 60 pagina’s genoeg inspiratie om leuke zomerse armbandjes of enkelbandjes te maken.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke boekje van uitgeverij Deltas kost € 12,50 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com (ISBN: 9789044761757).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie