Elithair haar- en gezichtsverzorging

Elithair - Blogsbyingrid

Zelf ben ik dol op het uitproberen van nieuwe beautyproducten. Maar met een gevoelige huid, smeer ik niet zo maar van alles op mijn huid. Ik wil wel weten wat er in de producten zit en ik kies meestal voor hypoallergene, ongeparfumeerde producten. Ook bij haarverzorging let ik op. Helaas heb ik erg fijn haar. Zware producten doen dus niks voor mijn haar. Belangrijk is om producten te vinden die bij mijn huid en haar passen. Van Elithair ontving ik een mooi pakket beautyproducten en die heb ik uiteraard uitgebreid getest.

Elithair

Elithair is een startende onderneming in huid en haarverzorging. De producten komen voornamelijk uit Turkije en omliggende Arabische landen met een lange geschiedenis van baden en schoonheidsrituelen. Ik weet nog dat we in Turkije op vakantie waren en een heerlijk modderbad namen. Zo leuk en lekker.

Cosmetica en verzorging uit deze landen wordt vaak gemaakt op basis van veganistische en plantaardige oliën en extracten in plaats van dierlijke vetten. Een groot deel van het assortiment van Elithair is daarom natuurlijk, duurzaam, halal en/of vegan proof. Elithair gelooft dat de kracht van de natuur wonderbaarlijk groot is en ons alles biedt dat we nodig hebben. Elithair streeft er naar om minimaal 90% duurzaamheid te zijn.

Harem’s

Blogsbyingrid - Elithair

Een van de merken in het assortiment van Elithair is het merk Harem’s. Dit merk heeft mooie producten huid- en haarverzorging op basis van kruiden en planten uit het Taurusgebergte. Alle producten zijn vrij van radicalen, kleurstoffen, alcohol, zouten en chemicaliën zoals siliconen, parfum en paraffine. Dat klinkt erg fijn en hebben we natuurlijk getest.

Harem’s haarverzorging

Ik ontving Harem’s natuurlijke shampoo met ezelinnenmelk (€ 14,95 voor 375 ml). Deze shampoo is geschikt voor alle haartypes, maar in het bijzonder voor fijn tot normaal haar. Dat klinkt al goed voor mijn fijne haar. Daarnaast is deze shampoo ook heel geschikt voor mensen met bijvoorbeeld met roos, eczeem en/of psoriasis. .

Deze shampoo zorgt namelijk voor een milde, maar grondige reiniging van het haar en de hoofdhuid. Verder helpt deze shampoo het haar te herstellen, hydrateren en verzorgen. En dankzij de lage pH-waarde helpt deze shampoo de talgproductie in balans te brengen. De shampoo ruikt heerlijk en is fijn in gebruik. Je haar voelt een beetje stug na gebruik en gelukkig niet zwaar

Ook ontving ik Harem’s natuurlijke conditioner met argan en olijfolie (€ 14,95 voor 400 ml). Argan olie is een van mijn favorieten. Ik gebruik het voor mijn huid en in de zomer soms voor mijn haar als het door de zon wat droog is. Deze natuurlijke conditioner met argan- en olijfolie is geschikt voor alle haartypes.

Daarnaast is deze conditioner door haar herstellende, hydraterende en verzorgende werking in het bijzonder geschikt voor beschadigd, futloos en droog haar. Ook bevat de conditioner keratine en helpt zo het haar elastischer en sterker te maken en haarbreuken te voorkomen. De conditioner is lekker romig en heeft een frisse en lichte, zoete geur. De conditioner maakt je lekker glad zodat je er makkelijk door heen kunt kammen.

Zowel de shampoo als de conditioner is halal en vrij van radicalen, kleurstoffen, zouten en chemicaliën zoals siliconen en paraffine.

Harem’s huidverzorging

Blogsbyingrid Harem's

Voor het gezicht ontving ik een lekker gezichtsmasker met ezelinnenmelk. Dit masker helpt de huid op een milde wijze te reinigen en te verzorgen. Je kunt dit masker een of twee keer per week gebruiken. Je smeert het masker op en laat het intrekken totdat het volledig opgedroogd is. Maar laat het niet te lang intrekken want dan kan het je huid juist uitdrogen. En dan lekker afspoelen. Ik vind het heerlijk. Lekker even tijd voor jezelf.

Als laatste product ontving ik Harem’s natuurlijke zeep met ezelinnenmelk (€ 14,95 voor 150 gram). Deze natuurlijke zeep met ezelinnenmelk is geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor mijn gevoelige huid. De zuiverende werking van deze zeep helpt namelijk om de huid diep te reinigen, zonder deze te irriteren. kleurstoffen, zouten en chemicaliën.

Deze zeep verzorgt de huid en helpt de vochtbalans te reguleren. En door de ezelinnenmelk heeft de zeep herstellende en verzachtende eigenschappen. En je kunt de zeep ook gebruiken als shampoo bar om je haar mee te wassen. Dat is ook nog eens lekker duurzaam. Ook deze zeep is halal en vrij van radicalen,

Blogsbyingrid Elithair

Ik vond het erg leuk en lekker om kennis te maken met deze producten. Ik kende het merk Harem’s nog niet, maar ben positief verrast over de haar- en huidproducten. Ze staan op een mooi plekje in onze badkamer.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie