DRKS – Vaderdag cadeau tip

DRKS Vaderdag cadeau

Zelf ben ik dol op sieraden. En ik merk dat onze meiden het ook steeds leuker vinden om bijvoorbeeld een armbandje te dragen. Manlief houdt zelf niet zo van sieraden. Wel draagt hij een mooi horloge, maar een ring of armband zal hij niet zo gauw dragen. Nou kenden wij DRKS al van de leuke sieraden. Maar ook voor vaders die niet zo van sieraden houden, kun je bij DRKS goed slagen voor Vaderdag. In deze blog laat ik je zien wat wij uitgezocht hebben. En nou maar hopen dat manlief deze blog niet leest.

Vaderdag cadeau tips

DRKS heeft echt hele mooie sieraden. Zelf zochten de meiden en ik al eens wat moois uit. Maar ook voor mannen hebben ze leuke sieraden, zoals graveerbare leren armbanden, kettingen met tekst, manchetknopen en een zegelring.

Lees ook: DRKS Sieraden

Maar ook als je man/vader niet van sieraden houdt, heeft DRKS echt een aantal leuke gepersonaliseerde Vaderdag cadeaus. Wat dacht je bijvoorbeeld van verschillende sleutelhangers met de naam van de kinderen. Maar ook erg leuk is de houten telefoonhouder met naam of de serveerplank met onderzetters met naam. En ook verschillende flessenopeners met naam, een houten naambord en een graveerbare heupfles zitten in het assortiment van DRKS.

Welke Vaderdag cadeaus hebben wij gekozen?

Houten serveerplank Best Dad Ever met naam

Wij zijn er even voor gaan zitten en hebben twee leuke cadeaus voor Vaderdag uitgekozen. Als eerste de houten serveerplank (ongeveer 25 cm bij 19 cm en 1,5 cm dik) met de quote ‘best dad ever’ en papa’s naam (€ 24,95). Super leuk om op tafel te zetten met hapjes zoals blokjes kaas en plakjes worst.

Sleutelhanger met naam van de kinderen

Daarnaast kozen we een leuke sleutelhanger met de namen van de kinderen. Bij DRKS is daar veel keuze in. Je hebt sleutelhangers van stainless steel, maar ook van leer.

Sleutelhanger met naam van de kinderen

Wij kozen de sleutelhanger met kids hangertjes. Je kunt een of meerdere kids hangertjes met naam aan de sleutelhanger laten bevestigen. En je kunt kiezen uit een jongetjes of een meisjes hangertje. Deze sleutelhanger kost € 19,95 met een kids hangertje. Elk extra kids hangertje kost € 6.

DRKS Vaderdag cadeaus

Wij zijn helemaal blij met onze Vaderdag cadeaus. En hopelijk is manlief er op Vaderdag net zo blij mee. Deze cadeaus zijn leuk en praktisch en zullen dus zeker gebruikt worden.

Heb jij al een Vaderdag cadeau?

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie