DRKS Sieraden

1528531246938

Toen DRKS mij vroeg om een aantal van hun sieraden te reviewen, hoefde ik geen moment na te denken. Wat gaaf! DRKS heeft super mooie sieraden. En niet alleen voor mij, maar ook voor de meiden.

Het begon eigenlijk als een review voor sieraden voor mezelf. Dat vond ik al super leuk. Want op de site van DRKS staan zoveel mooie sieraden. Maar toen ze zagen dat we ook nog twee dochters hebben, kregen ook de meiden een setje om te reviewen. Hoe gaaf is dat!

Voor mezelf kreeg ik deze mooie zilveren oorbellen. Ik vind ze leuk om dagelijks te dragen, maar ook voor een feestje zijn ze zeker geschikt. Ze glinsteren zo mooi. En goed te weten, ze zijn nikkelvrij.

Ook de meiden kregen allebei een mooi paar oorbellen. Deze zilveren hartjes met zirconia zijn echt super schattig. De meiden zijn helemaal enthousiast en wilden ze direct in. Ook deze oorbellen zijn nikkelvrij.

Waar je ook zeker een kijkje moet nemen zijn de moeder-dochter items die DRKS heeft. Wij ontvingen de infinity armband set. Een armband voor mij en voor allebei de meiden eenzelfde armband. Hoe leuk is dat? Hoe vaak hoor ik niet wanneer ik sieraden om heb: ” mama, mag ik die ook?”. En nou kan dat gewoon en dan ook nog in hun eigen maat. Echt geweldig. Het armbandje is gemaakt van edelstaal en zal daardoor niet verkleuren. Je kan dit armbandje dus gewoon om houden bij het douchen en zwemmen.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

17 gedachten over “DRKS Sieraden

  1. Wat een leuke blog en wat fijn die samenwerking heb je ze zelf benaderd of kreeg je zelf een samenwerkings verzoek super zeg😍erg mooi staan ze jullie 🙂fijne avond…neem je ook een kijkje op mijn blog 😃

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   DRKS – Vaderdag cadeau tipBlogsbyingrid

Geef een reactie