De zomer tag | Ben jij al klaar voor de zomer?

De zomer tag

Bij Pinkpress kwam ik deze leuke tag tegen. Nog een paar weken dan is het zomervakantie! Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Ik ben zelf nog lekker druk aan het werk en met mijn blog, maar voor je het weet is het al zomer(vakantie).

Heb jij ook vakantie met de kinderen, of werk je door?

De weken dat we daadwerkelijk met vakantie gaan, zijn we natuurlijk met z’n allen vrij. Maar ik heb geen 6 weken vrij. De overige weken gaan de meiden 2 dagen naar de BSO. De rest van de week ben ik dan vrij.

En als je geen 6 weken vrij hebt, hoe heb jij het geregeld met de kinderen?

Ze gaan twee dagen naar de BSO. De andere dagen ben ik vrij. Omdat we een eigen bedrijf hebben kan dat. Is er iets dringends dan kunnen we een beroep doen op opa en oma of een oppas. En ik kan ‘s avonds vanuit huis werken indien nodig.

Leuke uitjes in de planning voor de zomer?

20170730_121038Behalve onze vakantie naar Frankrijk hebben we nog niks gepland. Maar ik denk zeker dat we wel een aantal leuke uitstapjes gaan maken samen. Naar een pretpark of dierentuin. En als het mooi weer gewoon genieten thuis.

Wat zijn jouw tips om de zomervakantie door te komen?

Afwisselen. Met mooi weer thuis buiten spelen en een badje in de tuin of naar het zwembad is ook leuk. En af en toe echt erop uit. En verder zien hoe het komt.

 

Ga je op vakantie of hou je een staycation dit jaar?

Wij gaan naar Frankrijk dit jaar. Het is toch wel heel lekker even er tussen uit te zijn als gezin. Zeker met een eigen bedrijf, blijf je anders aan het werk wanneer je thuis blijft.

Ben je al bikini ready? Of word het toch een badpak?

house-1491513_1920Ik denk bikini. Of een tankini. We zien wel.

Scheren waxen of ontharingscreme, welke gebruik jij?

Epileren en daarna bijhouden met scheren.

Wat draag je het liefst in de zomer?

Makkelijke kleren, Een jurkje of rokje. En bij actievere uitjes een kort broek met hemdje.

Het allerlekkerste zomerdrankje volgens jou?

white-wine-848268_1920Als frisdrank hou ik van Lipton groene Ice Tea of 7-up! Maar een droog wit wijntje of een rosé is ook lekker.

 

 

In de zomer eet ik het liefst..

salad-1461911_1920Vaak salades. Sla met ei, komkommer, tomaat, augurk en een kaasje. En BBQ’en  vind ik erg leuk al eet ik meer van de salades en het stokbrood met kruidenboter dan dat ik vlees eet.

 

Boeken die ik graag zou willen lezen zijn..

Ik lees meestal boeken die lekker weglezen met luchtige onderwerpen. Dat past bij mijn vakantiegevoel. Maar heb nog geen titels op het oog.

Mijn belangrijkste tip voor de zomer is

Genieten! Ook als het weer of je humeur even tegen zit. Het is maar 1x zomer(vakantie) en daar moet je van genieten.

De zomer tag (1)

Voor nu dan vast een hele fijne zomer(vakantie) gewenst!! Het aantal blogs zal wellicht wat afnemen in de vakantie, maar check vooral mijn instagram, want foto’s blijven continue gepost worden.

Ik tag de volgende bloggers (en zou het leuk vinden als je me terug tagt wanneer jouw versie online komt. Want ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!):

Thuisblijfmama

Volgmama

 

10 gedachten over “De zomer tag | Ben jij al klaar voor de zomer?

  1. Heel leuk Ingrid!! Ik neem de tag met veel plezier over!! Alleen hebben de kindjes hier in België 2 volledige maanden vakantie! Ik zal dus de tag wat aanpassen 😀 Veel plezier alvast op jullie reis naar Frankrijk!

  2. Wat een leuke tag. Ik denk dat ik hem binnenkort over ga nemen. Ik heb je trouwens genomineerd voor een Liebster Award. Neem een kijkje op mijn blog voor de daarbij behorende vragen. Het lijkt me leuk als je ze wil beantwoorden.

  3. Pingback: Zomer tag - Ben jij al klaar en bikiniproof voor de zomer?

Geef een reactie