DIY: Vogeltaarten maken

Het is nog niet echt winter, maar toch hebben wij al wat lekkers voor de vogels in de tuin. Meestal waren dat de standaard lekkernijen zoals een vetbol of een slinger van pinda’s. Maar je kunt er ook echt iets leuks en lekkers van maken. Wat dacht je van een zelf gemaakt vogeltaart?! In dit boekje Vogeltaarten lees je hoe je dat zelf kunt maken. En je kunt dit boekje winnen! Lees vooral verder!

Vogeltaarten maken

In dit boekje leer je stap voor stap hoe je je eigen vogeltaart kunt maken. Eerst wordt uitgelegd hoe je de basistaart maakt en hoe je (“slagroom”) toeven op de taart kunt maken. Daarna wordt uitgelegd hoe je gebruik kunt maken van kleuren en hoe je de taart met allerlei lekkers kunt decoreren. Er wordt uitgebreid stil gestaan bij de ingrediënten die je kunt gebruiken, zodat je geen ingrediënten gebruikt die niet gezond zijn voor de vogels. zoals te veel zout. Ook word stilgestaan bij duurzaamheid. Het soort vet dat je gebruikt, kan echt een verschil maken. Fijn dat hier rekening mee wordt gehouden.

Fotograaf: Greetje Fernim-Rispens

Zelf aan de slag

Uiteraard zijn we ook zelf aan de slag gegaan. Super leuk om te doen. Helaas zakten de zaadjes wat naar de bodem, maar dat mag de pret niet drukken. We hebben een superleuke taart in hartvorm gemaakt versierd met bessen en aardbeien en nog wat kleine vormpjes gemaakt door de kinderen.

Waar te koop?

Wil je ook aan de slag voor de vogels in je tuin? Het boekje Vogeltaarten kost €11,99 en is te koop bij Ouders van Nature.

Winnen

Deze winactie is gesloten.

De winnaar is Francis Akerboom. Stuur even een mail met je adresgegevens naar ingrid@blogsbyingrid.com

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

4 gedachten over “DIY: Vogeltaarten maken

Geef een reactie