Cadeautips voor hem

Hemd voor hem kennen we al van de mooie hemden en shirts. Met Vaderdag liet ik je al eens leuke cadeau sets zien. Maar ook voor de feestdagen hebben ze weer leuke cadeaus voor hem. Dus zoek je nog iets leuks voor je man, vriend of vader? Lees dan vooral even verder.

Hemd voor hem

hemd voorhem

Hemd voor hem is een webwinkel voor mannen en bestaat al weer ruim 10 jaar. Je vindt bij hemd voor hem niet alleen overhemden, maar ook bijvoorbeeld truien, ondergoed, accessoires en T-shirts. Het is een mooie, overzichtelijke website met een ruim assortiment. Ideaal om (voor je man) te shoppen.

Lees ook: Hemd voor hem: ook voor shirts

Feestdagen

Het is inmiddels al weer december. De winkels liggen al weer vol met pepernoten, kerstkransjes en kerstversiering. De feestdagen komen er aan. Dit jaar anders dan anders door Corona. Toch proberen we er het beste van te maken. Voor cadeautjes shoppen vind ik erg leuk, maar ik zoek nu liever niet de drukte op. Ik shop nu nog meer online dan ik al deed. Voor de feestdagen zoek je een beetje originele cadeaus. Dat is vaak best een lastige klus. Hemd voor hem denkt daarom met ons mee. Zo hebben ze ruim keuze in super leuke cadeau sets voor de man.

Cadeau sets voor de man

Aan wat voor soort cadeau sets moet je dan denken? Nou bijvoorbeeld een cadeau set met Happy socks en een reep Tony’s Chocolonely. Die gaven wij met vaderdag.

Lees ook: Vaderdag: Hemd voor hem

Maar bijvoorbeeld ook (huis)sokken met hot chocolate. Of bier cadeaus zoals een boxer met bier. En ze hebben ook een bier- of een wijn kerstpakket. Maar uiteraard ook leuke accessoires zoals horloges, riemen, portemonnees, winter accessoires zoals sjaals en mutsen en nog veel meer. Te veel om op te noemen. Neem vooral een kijkje op de website. Wij kregen van hemd voor hem een verrassing opgestuurd. We ontvingen een cadeau set met twee paar Button Right sokken in een kant en klare cadeauverpakking. De sokken van Button Right zijn sokken waar over nagedacht is. Ze hebben namelijk het voordeel dat ze aan elkaar vastgeknoopt kunnen worden. De ene sok heeft een knoopje, de andere sok een knoopsgat. Dit had ik nog niet eerder gezien, maar wat handig. Nooit meer sokken kwijtraken!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920

facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

3 gedachten over “Cadeautips voor hem

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Leuke cadeaus voor mannenBlogsbyingrid

Geef een reactie