Leuke cadeaus voor mannen

Het blijft wat mij betreft altijd lastig om een leuk cadeau voor je man. Het liefst koop je natuurlijk een leuk en origineel cadeau, maar dat valt niet altijd mee. In deze blog een aantal tips voor leuke cadeaus voor mannen. De een wat origineler dan de ander. Maar er zit vast een leuk cadeau voor jouw man/vader/vriend bij.

Een leuke boxershort of sokken

Misschien niet het meest originele cadeau, maar wel een cadeau wat het altijd goed doet. Een leuke boxershort of een paar leuke sokken voor hem. Je kunt natuurlijk voor de feestdagen kiezen voor een paar leuke kerst sokken, maar ook voor herensokken in een thema. Wij kozen voor het thema van Happy Socks: Fruit is gezond. En omdat mijn man nogal verzot is op kersen, kozen we voor de Cherry socks.

Lees ook: Cadeautips de feestdagen voor hem

Een goed boek

Heb je een man die van lezen houdt dan is een goed boek natuurlijk altijd een mooi cadeau. Maar ook als je man niet zo van lezen houdt, zijn er best leuke boeken te koop. Mijn man is fan van de Formule 1 en was dolblij toen Max Verstappen laatst kampioen werd. Dus toen ik dit gloednieuwe boek over Max Verstappen (het jaar van Max) zag, toen wist ik dat dit een top cadeau zou zijn voor hem. Ik kocht het bij bol.com, ISBN: 9789085961123.

Lees ook: Het onmisbare kookboek voor mannen en Boek: Brouw je eigen bier

Andere leuke cadeau tips

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke cadeau tips voor mannen te bedenken. Iets lekkers te eten of drinken doet het altijd goed. En is je man een echte barbecue fan dan kun je hem vast verblijden met een mooie barbecue set of gadget of een mooie schort. Daarnaast zijn veel mannen echte gadget liefhebbers en maak je ze blij met nieuwe technische snufjes. Maar een lekker geurtje of iets lekkers voor onder de douche daar geniet jezelf daarna dan ook van. Rond de feestdagen is het ook leuk om een december Staatslot of Kraslot te geven. Maar bedenk vooral, het gaat om het gebaar. Dat is vaak nog belangrijker en mooier dan het cadeau zelf.

Meer leuke tips lees je in de volgende blogs:

Whisky

Een lekker borrelpakket

Een warme trui

Geef een reactie