Verras iemand met een lekker borrelpakket

Een leuk cadeautje voor iemand uitzoeken, is soms zo moeilijk. Soms heb je het gevoel dat iemand al alles heeft en wil je ook niet met een afgezaagd cadeautje aan komen. Wat ik erg leuk vind om te geven, is een lekker borrelpakket.

Een cadeau kiezen

Ken je dat? Dat je soms eens wat anders wil geven dan het standaard flesje wijn, bierpakket, bloemetje of chocola? En ik vind het ook niet echt origineel om met een cadeaubon aan te komen, tenzij iemand er echt specifiek om vraagt. Maar wat ik wel erg leuk vind om te geven, is een lekker borrel pakket. En dat hoeft ook helemaal niet duur te zijn. En ook wanneer iemand aan het lijnen is, of op zijn voeding let, is een borrelpakket een leuk en gezond idee. Want ongezouten noten passen vaak prima binnen een gezonde levensstijl.

Welk borrelpakket kies je?

Er is zoveel keuze uit borrelpakketten. Zelf vind ik veel noten en notenmixen wel lekker. Ik hou niet zo van hele pittige smaken. Maar een borrelpakket kun je natuurlijk zelf samenstellen en je kunt zowel gewone noten als lekkere notenmixen of gekruide noten kiezen. Ook kun je een borrelpakket uitbreiden met bijvoorbeeld kaas, olijven, worst of iets lekkers te drinken. En dat echt geen wijn of bier te zijn, maar kan ook een lekker gezond sapje zijn.

Zoek je dus nog een leuk cadeau om iemand mee te verrassen? Of heb je binnenkort een gezellig avondje borrelen met vrienden? Dan is een lekker gevarieerd borrelpakket echt een aanrader. Een keer wat anders dan een standaard zak chips.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie