Vaderdag cadeautip: Het onmisbare kookboek voor mannen

Het onmisbare kookboek voor mannen

Een leuke tip voor Vaderdag: Het onmisbare kookboek voor mannen met 101 lekkere recepten waarmee elke man een keukenheld wordt! Dit leuke boek is natuurlijk ideaal om als cadeau voor Vaderdag te geven. En als je man een echte keukenheld wordt, heb je er zelf ook nog wat aan! Extra leuk is dat je een exemplaar van dit boek van uitgeverij Deltas voor Vaderdag kunt winnen! Lees in de blog wat je moet doen om kans te maken.

Het onmisbare kookboek voor mannen

Bij ons thuis ben ik meestal degene die kookt. Dat is vooral praktisch, want ik ben eerder thuis en zelfs vaak ’s middags vrij. Dus dan is het net zo handig dat ik kook en manlief lekker aanschuift. Gaan we barbecueën dan is hij diegene die het vlees bakt en zorg ik voor de hapjes, groente, fruit en het stokbrood. Mocht hij toch een keer op tijd thuis zijn en willen koken dan is dit kookboek een aanrader. Met maar liefst 101 recepten, kan er lekker drie-gangendiner geserveerd worden. Wij laten ons verrassen!

101 Lekkere recepten waarmee elke man een keukenheld wordt

Dit boek staat echt vol lekkere gerechten met duidelijke recepten en bereidingswijzen. Voorgerechten als carpaccio, garnalen, salades, en soep lijken me heerlijk. Ook in de hoofdgerechten genoeg keuze, zoals kalkoen, varkenshaas, kip met bier, mosselen en verschillende pasta’s. Dan volgen er enkele bijgerechten waarna de desserts aan bod komen. De desserts variëren van brownies, tot ijskoffie en van crème brûlée tot verschillende soorten mousse en taart. Zo lekker!

Het onmisbare kookboek voor mannen

Tot slot volgen enkele tips om zonder zorgen gasten te kunnen ontvangen, ideeën voor menu’s die indruk maken en de keukenuitrusting die echte chef-kok nodig heeft. Het boek ziet er lekker vrolijk uit met verschillende kleuren en diverse illustraties en leuke weetjes. Wat mij betreft een aanrader voor Vaderdag!

Lees ook: Brouw je eigen bier

Win een exemplaar van Het onmisbare kookboek voor mannen

Gun jij je man ook zo’n leuk kookboek? Doe dan mee aan onze winactie! Wat moet je doen om kans te maken:

  • Deze winactie is gesloten
  • De winnaar is Willem De Wal. Stuur je een mail met je adresgegevens naar ingrid@blogsbyingrid.com?

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden en wil je niet wachten op de uitslag van de winactie? Dit boek van uitgeverij Deltas kost € 19,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com (ISBN: 9789044761146).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

10 gedachten over “Vaderdag cadeautip: Het onmisbare kookboek voor mannen

  1. Leuke actie, mijn man kookt meestal 1x in de week. Maar valt vaak in dezelfde recepten.Dit boek zal zeker inspiratie geven.

  2. Oooh heerlijk, eindelijk een goed kookboek voor mannen, hiermee is papa eindelijk onder de pannen, en wij (yeah!) dus ook, hij raakt hiermee vast helemaal in de ban van de pan, en nóóit meer van de kook!

  3. Dit is wel wat voor mijn mannetje. Hij kookt maar 1 x in de week en het is vrijwel altijd hetzelfde. Wat meer variatie lijkt me lekker!

  4. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Leuke cadeaus voor mannenBlogsbyingrid

Geef een reactie