Hemd voor hem: ook voor shirts

wit basis shirt

Je kent het vast wel van jouw man. In de winter onder een trui een (wit) t-shirt. Meestal is het een wit basis t-shirt. De ene keer met een ronde hals, de andere keer met een V-hals. Maar een kwalitatief goed wit basis t-shirt dat mooi blijft na dragen en wassen, is best moeilijk te vinden, vind ik. Zeker met een V-hals. Want manlief houdt niet van een diepe V-hals en heeft liever een V-hals die vrij hoog dicht is. Deze keer probeerden we de witte t-shirts van Alan Red via Hemd voor Hem .

Waar moet een basis t-shirt aan voldoen?

Wij hebben best wat eisen voor een goed basis t-shirt. Zo moet het t-shirt van een mooie kwaliteit katoen zijn. Het shirt mag niet te dun zijn, want dan kijk je er zo doorheen. Maar ook niet te dik, want het moet onder een trui gedragen worden en wel nog lekker zitten. Daarnaast moet het mooi blijven na veel dragen en wassen. Het model moet mooi blijven, maar bijvoorbeeld ook de hals. Die moet niet gaan lubberen. Ik vind het fijn als de t-shirts in de droger kunnen, dan hoef je ze (bijna) niet te strijken. Verder houden wij van t-shirts die mooi aansluiten bij de hals en niet te wijd zijn.

De t-shirts van Alan Red

alan redWij probeerden de stretch t-shirts Oklahoma van Alan Red (een 2-pack kost 46,95 euro). Deze shirts hebben een strakke pasvorm (slim Fit) en korte mouwen. Ze zijn gemaakt van 93% katoen en 7% elastan voor een  perfecte draagcomfort. En inderdaad de t-shirts dragen prettig en zijn van een mooie kwaliteit katoen. De V-hals is extra verstevigd en zal daardoor niet gaan lubberen. Dat vinden wij fijn. Toch had de V-hals nog iets hoger dicht gemogen. De t-shirts die Joa nu draagt, zijn toch nog wat hoger dicht en dat vinden we eigenlijk nog mooier staan.

Het wasvoorschrift viel mij op een punt tegen. Je kunt de t-shirts op 40 graden wassen en gewoon strijken, maar ze kunnen niet in de droger. Mij is niet helemaal duidelijk waarom niet. Ik doe eigenlijk alle basis t-shirts gewoon in de droger en heb daar nooit problemen mee. Het is voornamelijk katoen, dus dat moet toch kunnen? Ik laat de droger altijd op een lage temperatuur drogen. Volgens mij moet dan geen probleem zijn. 

Hemd voor hem

hemd voorhemHemd voor hem is een webwinkel voor mannen. je vindt er niet alleen overhemden, maar ook bijvoorbeeld truien, ondergoed, accessoires en natuurlijk t-shirts. Het is een mooie, overzichtelijke site met een ruim assortiment.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400pinterest2

5 gedachten over “Hemd voor hem: ook voor shirts

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Vaderdag winactie: Hemd voor hemBlogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Cadeautips voor hemBlogsbyingrid

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Lente | Tijd voor een nieuwe, frisse garderobeBlogsbyingrid

  4. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Zomer | Tijd voor een poloBlogsbyingrid

Geef een reactie