Unboxing – Jouwbox kerst editie 2020

Al vaker heb je hier de Jouwbox voorbij zien komen. En nu is er de Jouwbox kersteditie 2020! Wij hebben hem al in huis en de box is weer super goed gevuld! In deze blog lees je wat er allemaal in zit.

Jouwbox

Jouwbox wordt samengesteld door voedingsdeskundigen Ralph Moorman en Juglen Zwaan. Zij bundelen hun krachten en gaan samen op zoek naar de beste natuurlijke producten. En in deze Jouwbox kersteditie doen ze dat speciaal voor de feestdagen. Vanuit hun eigen expertise hebben zij een selectie gemaakt op het gebied van voeding en verzorging. In deze box zitten maar liefst 12 natuurlijke full-size producten. In deze blog laat ik je de inhoud van Jouwbox kerst editie 2020 zien en onderaan vind je een linkje om je eigen box te bestellen.

Food en Vitamines

In deze box zit bakbananenmeel. Hier had ik nog nooit van gehoord. Tegenwoordig hoor je wel van koolhydraatarm en glutervrij eten en daarnaast ken ik wel bananenbrood, maar bakbananenmeel dat kende ik nog niet. Veel mensen die minder tarwe willen eten, komen uit bij haver. Maar dit meel van bakbananen is ook een uitstekende vervanger. Van bakbananenmeel kun je bijvoorbeeld zelf brood of pannenkoeken bakken. Op de verpakking staat een recept voor pannenkoeken van bakbananenmeel. Leuk om een keer te proberen.

Naast glutenvrij is ook lactosevrij eten en drinken iets wat je veel vaker hoort. Een gezond en lekker alternatief voor melkproducten is amandeldrink van Rudehealth. Deze amandeldrink is gemaakt van amandelen, rijst, bronwater en wat koudgeperste zonnebloemolie. Een goede vervanger van melk en ook nog eens glutenvrij.

Lees ook: Lactose intolerantie – kun je daar overheen groeien?

In deze Jouwbox zit ook biologische kaneel. Wist je dat de meeste kaneel die in de winkels wordt verkocht eigenlijk niet de echte kaneel is, maar het goedkopere achterneefje casia. Ik wist dat niet. De echte kaneel, die ook het meest gunstig is voor onze gezondheid, is de ceylon kaneel en deze zit in Jouwbox. Kaneel vind ik een echt herfst/winter product. Lekker in gerechten of in appeltaart. Maar met deze drie ingrediënten kun je ook lekkere pannenkoeken maken. In deze Jouwbox zit een flyer met een lekker pannenkoeken recept!

Daarnaast een lekkere, biologische olijfolie van Latzimas uit het mooie Kreta. En als echte theeleut ben ik natuurlijk blij met lekkere thee in Jouwbox. Deze keer thee uit Nederland van tea by me: Nederlandse groene thee met verzachtende bloesems. Tea by me is het gelukt om de theeplant winterhard te krijgen en deze in Nederland te telen. Dus eerlijke thee uit eigen land. En deze thee smaakt heerlijk!

Beauty and Body

En ook in deze box zit weer iets lekkers van Piroche. Deze keer een milde en verzorgende hand & body wash. Dit product bevat munt, salie en tijm om je huid te ontsmetten en te beschermen tegen schade. Hij ruikt heerlijk en staat bij ons in de douche. Daarnaast ook weer een fijn product van Mudmasky. Deze keer een fijne oog crème. Ideaal tegen wallen of donkere kringen onder de ogen.

Super leuk vind ik de face cleansing bar van oolaboo. Tegenwoordig lees je steeds meer over beauty producten zonder milieuvervuilende verpakking. In een eerdere Jouwbox zat als eens een shampoo-bar e nu eentje voor je gezicht. Deze facial is mild, zeepvrij en bevat kokosolie en vitamine E. En nog zo’n leuk product. Ook hier had ik nog niet eerder van gehoord: tandpasta in de vorm van brushmints. Ook hiervoor geldt een beauty product zonder plastic verpakking. We smyle heeft namelijk deze tandpasta in de vorm van brushmints. In plaats van tandpasta doe je een brushmint in je mond en bijt deze klein met de tanden. Je maakt je tandenborstel nat en poetsen maar.

Ook in deze box een lekkere deodorant en wel de nieuwste we love the planet deostick, de ‘lucious lime’ variant. Deze lekker ruikende deodorant bevat geen aluminium en chemische stoffen. Deze deodorant bevat kokosolie en baking soda waardoor de deodorant antibacterieel en ontgeurend is. Daarnaast bevat de deodorant limoen, mandarijn en bergamot voor een lekkere frisse geur.

Rozenwater kennen de meeste mensen wel. Het gebruik van rozenwater was een van de schoonheidsgeheimen van Cleopatra. Ze zou regelmatig uitgebreide en luxe baden in dit bijzondere water. In deze box heerlijke biologische rozenwater. Dit rozenbloesemwater kan de huid hydrateren en kalmeren. Daarnaast werkt het verfrissend en ruikt het heerlijk.

Tenslotte een nog boek. In deze box zit het boek ‘Reboot je gezondheid in 24 uur’ om je kennis over gezondheid nog verder te vergroten. In dit boek wordt alles over je gezondheid van A tot Z zo beknopt mogelijk in samenvat. Wat je leest. kun je meteen in de praktijk toepassen. Het boek behandelt allerlei dagelijkse gewoontes en ochtend-, middag-, avondrituelen. Het helpt je na te denken over welke (on)gezonde keuzes jij (on)bewust maakt en welk effect dit op je gezondheid heeft. Ook staan er tips in en leuke weetjes, afgewisseld met feiten, praktische checklists en een aantal handige recepten waarmee je zelf bijvoorbeeld tandpasta, afwasmiddel of deodorant kunt maken.

Bestellen?

Ben je net als ik ook enthousiast over de inhoud van deze box? Dan kun je de kerst editie van Jouwbox bestellen op www.jouwbox.nl

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

2 gedachten over “Unboxing – Jouwbox kerst editie 2020

Geef een reactie