Drukwerk met eigen logo

20191107_0902015529936844559493576.jpgMisschien is het je opgevallen, maar een tijdje geleden heb ik mijn blog pagina wat aangepast. Geen foto meer van mezelf, maar een logo. En wat zou het leuk zijn om meer producten te hebben waar het logo van Blogsbyingrid tot uiting komt. Mijn eerste idee waren visitekaartjes. Want je komt wel eens ergens en dan is het toch handig en professioneel om ook een visitekaartje af te kunnen geven. Ik maakte kennis met drukwerknodig.nl en schafte het een en ander aan.

Visitekaartjes en meer

Bij drukwerknodig hebben ze van alles. Denk aan standaard drukwerk maar ook horeca artikelen zoals bierviltjes, fotoproducten en promotie artikelen. Ik koos voor visitekaartjes, stickers en een prikbord van kurk. En dat allemaal met het logo van Blogsbyingrid. Op de website van drukwerknodig kun je heel makkelijk zelf je producten ontwerpen.

Visitekaartjes

visitekaartjesIk begon met het ontwerp van de visitekaartjes. Ik koos voor 50 stuks dubbelzijdig bedrukt en liggend (€ 12,21). De voor- en achterkant zijn nagenoeg gelijk. Op de voorkant staat mijn website en e-mailadres; op de achterkant staan de social media kanalen. Ik heb er bewust voor gekozen om geen adres en telefoonnummer er op te vermelden omdat de blog niet mijn hoofdinkomen is en ik het naast mijn werk doe. Maar misschien dat ik in de toekomst het wel handiger vind om ook deze gegevens op een visitekaartje te vermelden. De visitekaartjes worden geleverd in een handig doosje. Zo blijven ze mooi.

Stickers en prikbord van kurk

stickervelHet leek me ook leuk en handig om stickers te hebben van Blogsbyingrid. Bij sommige win acties verstuur ik zelf het pakketje en dan vind ik het wel leuk om daar een stickertje van Blogsbyingrid op te plakken. Gewoon als stukje herkenning. Ik bestelde twee stickervellen met vierkante stickers van 30x30mm (€ 13,31). De stickers zien er mooi uit. De kleine tekst is niet heel goed leesbaar. Daar had ik vooraf niet helemaal bij stilgestaan. Maar de sticker is duidelijk en herkenbaar voor mijn blog.

 

 

Daarnaast koos ik voor een prikbord (A1 formaat) van kurk (€ 20) met bedrukking van mijn logo. Omdat mijn logo een lichtroze kleur heeft, is dit lastig op kurk te drukken. Maar de overige kleuren zie je wel heel goed en daarmee is het een heel uniek prikbord geworden. Wat ik wel jammer vond, is dat het prikbord flexibel is en geen harde houten of plastic achterkant of lijst heeft. Maar het prikbord hangt mooi in ons kantoor nu.

Drukwerknodig

Drukwerknodig is onderdeel van Chris Russell B.V., een full service reclamebureau met een eigen productiecentrum. Al ruim 25 jaar verzorgen zij reclame en drukwerk voor bedrijven en particulieren in Nederland. Ze staan voor kwaliteit en een snelle levering tegen een scherpe prijs. Naast de genoemde producten, is drukwerknodig dé specialist in boeken drukken. Bij drukwerknodig kun je zelf online een boek drukken in een grote, of kleine oplage. Check vooral even de boekenpagina voor het uitgebreide assortiment.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

Geef een reactie