Raamtekening Pietjes en kadootjes

20191112_1534412850996892231296091.jpgJe hebt het misschien wel eens gezien op een raam in de buurt of op school: een mooie raamtekening van Sinterklaas. Ik vind dat zo leuk. Maar helaas ben ik niet zo’n tekenwonder. Ideaal zijn de raamtekeningen van raamtekening.nl. Op deze site kun je leuke raamtekeningen bestellen en die vervolgens overnemen op je raam met speciale krijtstiften. Zo leuk! In deze blog zie je hoe ik een leuke raamtekening van pietjes en kadootjes heb gemaakt.

Raamtekening

Het concept is heel makkelijk. Je kiest een mooie raamtekening en nadat je je bestelling betaald hebt, ontvang je de raamtekening in verschillende formaten in je mail. Je kunt de raamtekening uitprinten en daarna kun je direct aan de slag. Let wel op dat je speciale (krijt) raamstiften gebruikt. Dan beschadig je je ramen niet en kun je het later weer makkelijk verwijderen.

Aan de slag met de raamtekening

Samen met Anne ging ik aan de slag. De raamtekeningen had ik al vast geprint. Vervolgens plakten we het papier aan de buitenkant van het raam. Dan kun je makkelijk aan de binnenkant tekenen. We kozen er voor om er een lekker kleurrijk geheel van te maken en tekenden de pietjes en de kadootjes in  verschillende kleuren met krijtstift. Waar we even niet aan gedacht hadden, was dat we dubbel glas hebben. Het papier lijkt dus best ver weg te hangen en met het tekenen krijg je een beetje een 3D gevoel. Onze tip: houd een oog dicht met tekenen en concentreer je op het plaatje. Dan lukt het wel. Samen tekenden we de pietjes en kadootjes en Anne kleurde sommige stukjes nog een beetje in. We zijn super tevreden (en trots) op het eindresultaat.

Wat kost het?

Een raamtekening is echt niet duur. De raamtekening pietjes en kadootjes koop je voor slechts € 2,50. Bij raamtekening.nl kun je naast raamtekeningen voor heel veel verschillende gelegenheden, ook terecht voor krijtstiften.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

14 gedachten over “Raamtekening Pietjes en kadootjes

  1. wauw, wat een leuk resultaat. Ik weet nog van vroeger dat wij van die stickers hadden op het raam voor kerst en sinterklaas, vond ik altijd erg leuk

  2. Wat een leuke raamtekeningen. Ik ben de krijtstiften ook in huis. Vorig jaar wel met kerst de ramen versierd met leuke tekeningen. Deze sint periode hebben we wat raamstickers erop zitten. Al zouden deze best een leuke krijtstift erbij kunnen gebruiken. Wie weet goed om te onthouden voor volgend jaar.

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Raamtekening Kerst – Winter wonderlandBlogsbyingrid

Geef een reactie