Speelgoed – Ravensburger Disney puzzel

Ravensburger puzzel Villainous MalificentWij hebben sinds kort het puzzelen ontdekt. En dan geen puzzels in puzzelboekjes maar legpuzzels. En geen makkelijke legpuzzels, maar legpuzzels van 1.000 stukjes. Samen maakten we een puzzel van Ravensburger uit de serie Villainous Disney Puzzels.

Puzzelen

Puzzelen is gewoon heel erg leuk. En met een puzzel van 1.000 stukjes ben je wel even zoet.  Je bent intensief en geconcentreerd bezig. Met puzzelen verbeter je je geheugen omdat tijdens het puzzelen zowel je linker- als je rechter hersenhelft aan het werk worden gezet. Daarnaast kan het ook nog eens heel gezellig zijn en leer je samenwerken. Want als die puzzel eenmaal op tafel ligt, wil iedereen wel even meehelpen. Heerlijk nu we toch meer binnen zitten in de herfst en winter.

Nieuw: Villainous Disney Puzzels

Ravensburger heeft zes legpuzzels waarbij alles draait om de schurken die bij Disney een hoofdrol spelen. Denk aan Kapitein Haak. Maar ook de gemene zeeheks Ursula, Jafar (uit Alladin), de boze stiefmoeder Malificent uit Doornroosje, King John (uit Robin Hood) en Queen of hearts (Alice in Wonderland). Houd je van Disney en van legpuzzel? Dan kun je met één van je favoriete slechteriken aan de slag. De puzzels hebben 1.000 stukjes, dus daar ben je wel even zoet mee!

Puzzelen maar

20191019_0956123972497162743266195.jpgSamen met de meiden begon ik aan deze legpuzzel. Maar deze legpuzzel is echt moeilijk. De kantjes lijken allemaal op elkaar bijvoorbeeld en de kleuren zijn veelal donker. De meiden vonden het leuk om te zien en een beetje te helpen maar deze puzzel is gewoon nog te moeilijk voor ze. De aanbevolen leeftijd is 14-99 jaar. Zelf vond ik het super leuk om deze legpuzzel te maken. Beginnen met kantjes en sorteren op kleur en dan alle personages en schilderijen maken. En wat geweldig toen de legpuzzel af was. Best een beetje trots.

Waar te koop?

De legpuzzels uit de serie Villainous Disney hebben een adviesprijs van € 16,99. Je koopt ze bijvoorbeeld bij bol.com.

Lees ook: Speelgoed – Ravensburger puzzel ‘Cities of the World’ en Ravensburger escape room puzzel

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

9 gedachten over “Speelgoed – Ravensburger Disney puzzel

  1. Das iets dat ik al lang niet meer gedaan heb, maar vroeger toen ik nog thuis woonde had mijn moeder puzzels van 2000 stuks en daar heb ik er ook enkele van gedaan 🙂

  2. Geweldig. Dit doet mij denken aan een periode in mijn leven dat wij dit met ook met de familie deden. Iedere avond zaten we gebogen over de kleine stukjes om weer een deel af te krijgen.

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Ravensburger escape room puzzelBlogsbyingrid

  4. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Ravensburger 3D puzzelBlogsbyingrid

Geef een reactie