Raamtekening Kerst – Winter wonderland

20191213_143945271046078796205838.jpgIk liet je in november al eens een leuke raamtekening voor de Sinterklaas periode zien. Maar nu is het natuurlijk tijd voor een mooie raamtekening in kerstsfeer. Ook nu maakte ik weer gebruik van een raamtekening van raamtekening.nl. Op deze site kun je heel veel leuke raamtekeningen bestellen en die vervolgens overnemen op je raam met speciale krijtstiften. Wij zijn fan! In deze blog zie je hoe ik een leuke raamtekening van een kerst winter wonderland heb gemaakt samen met Emma.

Raamtekening

Het concept van raamtekening.nl is heel makkelijk. Je kiest een mooie raamtekening en nadat je je bestelling betaald hebt, ontvang je de raamtekening in verschillende formaten in je mail. Je kunt dus direct aan de slag. Print de raamtekening uit, plak hem op en je kunt beginnen met tekenen. Let wel op dat je speciale (krijt) raamstiften gebruikt. Dan beschadig je je ramen niet en kun je de raamtekening later weer makkelijk verwijderen.

Aan de slag met de raamtekening

Samen met Emma ging ik aan de slag. De raamtekeningen had ik al vast geprint en aan elkaar geplakt met plakband zodat er een mooie tekening ontstond. Vervolgens plakten we het papier aan de buitenkant van de schuifdeur. Dan kun je makkelijk aan de binnenkant tekenen. Gelukkig hadden we verschillende kleuren krijtstiften. Groen voor de kerstboom, geel voor de maan en wit voor de sneeuwpop bijvoorbeeld. En Emma maakte de slingers met lampjes in allemaal verschillende kleuren. Ook Emma moest ik even uitleggen dat ze het beste met een oog dicht kon tekenen. We hebben dubbel glas en het papier lijkt dus best ver weg te hangen. Met het tekenen krijg je een beetje een 3D gevoel. Dus een oog dichthouden en concentreren op het plaatje. Dan lukt het wel. Samen tekenden we een winter wonderland met kerstbomen, een sneeuwpop en een rendier. Emma kleurde sommige stukjes nog een beetje in. We zijn super tevreden (en trots) op het eindresultaat.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Wat kost het?

Een raamtekening is echt niet duur. De raamtekening winter wonderland koop je voor slechts € 2,50. Bij raamtekening.nl kun je naast raamtekeningen voor heel veel verschillende gelegenheden, ook terecht voor krijtstiften.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

9 gedachten over “Raamtekening Kerst – Winter wonderland

  1. Het ziet er echt super gezellig uit. Wij hebben ook verschillende kleuren krijtstiften in huis. Maar dit jaar zit ons raam vol met kerststickers,
    Lekker rommelig door elkaar geplakt door mijn zoon. Dit idee ga ik wel onthouden voor volgend jaar.

Geef een reactie