Duurt het nog lang?

duurthetnoglang

Onze meiden zijn inmiddels al 7 en 9 jaar oud en we hebben geen kinderwens meer. Maar toch vond ik het leuk om dit bijzondere boek met jullie te delen. “Duurt het nog lang?” is een boek dat ideaal is wanneer je een kindje verwacht en al een jong kindje hebt. Met dit boek kun je samen met je kleuter kijken hoe de negen maanden zwangerschap verlopen en hoe de baby groeit. Had ik dit boek maar gehad toen ik zwanger van Emma was! En ben jij zwanger en heb je een kleuter thuis, dan kun je dit boek winnen! Lees gauw verder.

Duurt het nog lang?

Young child touching the pregnant belly of her mother in scenic afternoon sunlightIn “Duurt het nog lang?” vertelt schrijfster Floor Bal week voor week hoe de baby in mama’s buik zich ontwikkelt. Kleuters die een broertje of zusje krijgen zijn vaak hartstikke benieuwd naar wat er allemaal in de buik van hun moeder gebeurt. Maar negen maanden wachten duurt wel lang. En wat gebeurt er allemaal in de buik van mama? In dit boek krijgen kleuters antwoord op vragen als:

  • hoe groot is de baby nu?
  • wat kan de baby allemaal?
  • hoe lang duurt het nog?

20191223_1330388729601417903743425.jpgHet boek is helemaal in kleur met mooie tekeningen van Iris Deppe. Elke week in de zwangerschap wordt kort beschreven en zo geeft Floor Bal kleuters een heldere omschrijving van hoe een zaadje uitgroeit tot een broertje of zusje. Van een vreemd figuurtje wordt het langzaam een mensje met armen en benen. De voeten krijgen tenen en er wordt zelfs in het vruchtwater geplast. Doordat alles heel eenvoudig wordt beschreven, zullen kinderen helemaal meegaan in de zwangerschap. Zoals ik al eerder zei. Had ik dit boek maar gehad toen ik zwanger van Emma was!

Waar te koop

Dit mooie hardcover boek heeft circa 40 pagina’s en is helemaal in kleur. Het boek van Gottmer Kinderboeken kost € 14,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN: 9789025771942

Winnen

Ben jij zwanger en heb je een kleuter is huis? Dan maak je kans op dit mooie boek! Wat moet je doen om kans te maken:

  • Deze winactie is gesloten. de winnaar staat op instagram

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

Geef een reactie