Even wat rustiger aan

social-3064515_1920

De komende weken ga ik het even wat rustiger aan doen. Even wat minder blogs online en minder foto’s op Instagram. Is er iets aan de hand? Is het een test (een maand offline)? Nee hoor, maak je geen zorgen. Al lijkt zo’n maand offline me ook wel een uitdaging!

 

clZoals jullie misschien weten, hebben we een eigen bedrijf: Carnavalsland. Met twee winkels en een webshop is dat best druk. Carnaval valt dit jaar in het weekend van 10 februari. Dat is dus nog maar twee weken. Bij ons betekent dit dat onze winkel in Borne 7 dagen per week geopend is en dat we van maandag tot en met vrijdag koopavond hebben. En dan hebben we ook nog de winkel in Oldenzaal en een webshop waar op dit moment 7 dagen per week wordt doorgewerkt. Je zult begrijpen dat we de komende weken dus erg druk zijn.

Hoe doe je dat dan met een gezin?

Voor de kinderen gaat het gewone leven door. Ze gaan naar school, naar de BSO, naar sport, zwemles en speelafspraakjes. Het is vooral papa die ze de komende weken wat minder zien. Maar ik zorg dat ik ze uit school haal, breng en haal van sport en speelafspraakjes en samen met ze eet en het avondritueel doe. En ’s ochtends wordt er extra veel met papa geknuffeld.

Zelf werk ik mijn  gewone werktijden en daarbij de avonden en in het weekend waar het kan omdat opa’s en oma’s bijspringen en oppassen. Ons sociale leven staat verder even on hold. En ook wordt er even niet gesport. En daarom zal het ook even wat rustiger zijn op mijn social media en mijn blog. Ik kom er gewoon even niet aan toe.

Blijven volgen

Ik hoop natuurlijk dat je me gewoon blijft volgen. Ik heb nog wel wat ideeën in mijn hoofd die ik graag nog voor de carnaval zou plaatsen (met name leuke schmink tips) maar ik weet niet of ik daar aan toe ga komen. Na de carnaval pakken we het bloggen weer als vanouds op! Tot gauw!

23 gedachten over “Even wat rustiger aan

  1. Carnaval, altijd leuk! Normaal sta ik daarbij altijd vooraan in de rij.
    Helaas dit jaar afwezig doordat wij instructeursweekend hebben op mijn werk.
    Succes met de drukte de komende twee weken

  2. Als carnavalist van Aalst begrijp ik dit zeker! 🙂 nu even volledig werken voor jullie! Véél verkoop en het belangrijkste … ne mooie carnaval !!!! x

  3. Jee, ik heb er hier in het noorden geen idee van hoeveel impact dat carnaval bij jullie heeft! Groot gelijk dat je daar nu even de focus op legt en dat ook uitlegt. Heel veel plezier en succes met de drukte

  4. Succes met de carnaval! Leuk! Geniet ervan! Hier hebben we ook niet echt carnaval. MIsschien moet ik een keer naar het Zuiden gaan.

Geef een reactie