Griezelige doeboeken voor kinderen

Zelf ben ik een groot fan van puzzelboekjes en voor de meiden vind ik doeboeken dan ook erg leuk. Ik schreef al eens over de puzzel- en speelboeken van Deltas. En nu helemaal passen in het Halloween thema zijn er nieuwe doeboeken met griezelige opdrachten!

Voor Anne is dit superleuke griezel spelletjesboek (7-9 jaar) erg leuk. Dit boek met bijna 90 pagina’s aan leuke spelletjes en griezelige opdrachten is super leuk, Het boek staat vol met puzzels, taalspelletjes en cijferraadsels waar je kippenvel van krijgt! Spoken, heksen, spinnen, monsters en draken, je komt ze allemaal tegen in dit boek. Dus als het even geen weer is om naar buiten te gaan, kan Anne heerlijk spelletjes doen en raadsels oplossen in dit spannende boek.

Ook enthousiast geworden? Dit boek van Deltas kost €9,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044749410.

Ook voor Emma natuurlijk een leuk doeboek in Halloween stijl. Omdat Emma nog wat jonger is en het spelletjes boek te moeilijk voor haar is, koos ik voor haar voor het griezelige tekenboek voor meisjes. Emma s dol op tekenen dus dit boek is perfect voor haar. Het leuke aan dit boek is dat er opdrachten in staan. Het zijn dus geen kant en klare kleurplaten, maar je moet zelf wat verzinnen om een tekening af te maken. Zoals bovenstaande slangen waarbij je zelf kan tekenen wat ze opgegeten hebben. En daarbij maak je het zo eng en spannend als je zelf wil.

Ook enthousiast geworden? Dit boek van Deltas kost € 7,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044749205.

Dit is een gesponsorde post en dit artikel bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

14 gedachten over “Griezelige doeboeken voor kinderen

  1. Dit zijn leuke boeken zeg, hier zijn ze dol op dit soort boeken en kunnen zich er echt uren mee vermaken. Bedankt voor de tip!

Geef een reactie