Kidsfashion – Happynr1

happynr1

Steeds meer merken hebben hun najaars- en wintercollectie uitgebracht. Zo ook Happynr1. Dit vrolijke Nederlandse merk is nog relatief nieuw en heeft super leuke en kleurrijke kleding.

Happynr1 is een Nederlands merk van de makers van onder andere Lovestation22 en Lavalava. Het is een vrolijk merk met fantasierijke kleurcombinaties die veel kids fantastisch vinden. Niks is te bont, te heftig of te uitgesproken. Alles kan bij dit merk.

20180930_142434

Wij hebben drie jurkjes uitgekozen van Happynr1. De meiden hebben nu eenmaal een voorkeur voor jurkjes boven rokjes met shirts. In de wintercollectie van Happynr1 zie je veel vrolijke kleuren en prints. Je ziet ook het olifantje veel terugkomen, maar dat vonden onze meiden te kinderachtig. Emma was direct verliefd op dit jurkje met print van een schattig vosje. Ondanks dat ik niet zo van dit soort prints hou, moet ik toegeven dat dit echt een leuk jurkje is. Het vosje is ook super schattig en de kleuren staan geweldig. Wel combineren wij het met een effen zwarte legging zodat het jurkje eruit springt en het niet te bont wordt.

Anne heeft graag jurkjes aan, maar houdt ook wel van de combinatie lange,

20180930_141547

comfortabele broek met een longsleeve. Omdat Happynr1 geen lange broeken (alleen leggings) in de collectie heeft, koos Anne ook voor een jurk. Anne houdt iets meer van rustige kleuren en koos voor dit mooie donkerblauwe jurkje met groene ster en strepen. Het jurkje valt mooi op maat en is lekker comfortabel. Ideaal om lekker in te spelen. Doordat de legging in dezelfde donkerblauwe kleur is als de jurk maakt dit samen een mooi geheel

20180930_143620

En last but not least dit super gave okergele jurkje. Toen we dit jurkje zagen, waren we alledrie enthousiast. Dit jurkje is in het groen en okergeel te koop. Eigenlijk vonden we de groene kleur zeker zo mooi. Toch kozen we voor deze okergele, de kleur van deze winter. De voorkant van het jurkje is helemaal bedrukt met een vrolijke bloemenprint. De achterkant is effen oker geel. Daarnaast is op de voorkant een klein zakje. Het jurkje combineert makkelijk met een effen zwarte legging.

De meiden zijn helemaal blij met hun nieuwe jurkjes. En ik moet zeggen dat ik ze ook super leuk vind en ook de kleuren erg mooi vind.

Ben je ook enthousiast over deze jurkjes en ben je benieuwd naar de rest van de collectie? Happynr1 heeft een super vrolijke collectie voor meisjes van 2 tot 12 jaar (maat 92 tot en met 152) en koop je via hun eigen webshop en bij deze verkooppunten.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

10 gedachten over “Kidsfashion – Happynr1

  1. Pingback: Kidsfashion: Partydress van LoFff | Blogsbyingrid

Geef een reactie