Halloween bloghop 2018

#halloweenbloghop2018

Over twee weken is het zover. Dan is het Halloween! Oktober staat op Blogsbyingrid in het teken van Halloween. Zo kon je al lezen over Halloween en kun je nog kaartjes winnen voor Hotel Arena’s Halloween Film middag. En vandaag gaat de Halloween Bloghop 2018 van start. Samen met acht andere bloggers zetten we jullie lezers extra in het zonnetje en kun je overal kans maken op een mooie Halloween prijs. 

Ben je hier voor het eerst?

Welkom op Blogsbyingrid! Misschien heb je wel eens eerder een kijkje genomen op mijn blog, maar misschien is dit je eerste keer. Mijn naam is Ingrid, ik ben 38 jaar en moeder van twee meiden van 6 en bijna 8 jaar. Blogsbyingrid is een persoonlijke blog waarbij ik je graag meeneem in ons dagelijks leven. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere kidsfashion, kinderboeken, beauty en lifestyle, traktaties en vakantietips of dagjes uit.

Hierbij een aantal voorbeelden van mijn blogs:

Dank je wel…

cropped-LOTUS-1Merel van Lotus Writings. Merel is moeder van drie dochters (11, 3 en 2 jaar oud). Ze geeft een eerlijke visie over het ouderschap en geeft daarnaast handige en praktische informatie over alles wat bij het ouderschap komt kijken. Uiteraard schrift ze ook over haar favoriete producten en over haar eigen leven en de dingen die ze doet naast het moeder zijn. Ik hoop dat je zeker hebt meegedaan aan haar winactie om kans te maken op een van de drie goodiepakketjes weg van de film Goosebumps 2.

Winnen!

Natuurlijk mag ik ook een mooie prijs weggeven tijdens deze Halloween Bloghop 2018. In samenwerking met Carnavalsland mag ik een super leuk Halloween decoratie pakket ter waarde van ruim 15 euro weggeven, bestaande uit:

Wat moet je doen?

 • Deze win actie is gesloten, de winnaar staat op mijn  facebookpagina

 

Door naar…

Zoals het hoort bij een bloghop, stuur ik je ook weer door naar de volgende LifebyJessblogger Jessica van Life by Jess. Jessica is een 27-jarige jongedame die al haar hele leven woont onder de rook van Schiphol. Hier woont ze samen met haar man en twee katten. Life by Jess is een blog met onderwerpen variërend van persoonlijke verhalen tot fashion, recepten en DIY. Bij haar maak je kans op een paar geweldige pompoenkaarsen uit Amerika!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

18 gedachten over “Halloween bloghop 2018

 1. Wat een leuk pakketje! Perfect om in de Halloweensfeer te komen 😊 heb laatst al eea gehaald dus sla even over, maar kwam wel even langshoppen!

 2. Dit is echt superleuk om het huis mee te versieren 🙂 Ik doe graag mee, like jullie op facebook en volg jullie op instagram en ik heb deze griezelige winactie gedeeld op mijn facebook-tijdlijn 🙂

 3. Wat en super leuke actie. Sowieso omdat ik op deze manier een hoop nieuwe Bloggers leer kennen. Wij zijn super gek op Halloween en maak dan ook graag een kansje 🙂

 4. Leuk zo’n Halloween hop.
  Doe altijd mee met een bloghop en ben voor het eerst op deze blog.
  Graag doe ik mee voor dit leuke Halloween decoratie pakketje.
  Ik heb alleen geen Facebook en Instagram, maar volg je voor het eerst op Bloglovin.
  GRaag waag ik een kansje als het zo ook kan.

 5. Wat een leuk pakket! Wij hebben al een klein Halloween hoekje (komt door mijn zoontje) maar wat uitbreiding of afwisseling zou leuk zijn natuurlijk.

Geef een reactie