Handige rugzak voor je laptop

Onze meiden zitten nog op de basisschool. Maar als ik kijk welke gadgets ze al hebben – zoals een eigen mobiele telefoon en een laptop – dan is dat zo anders dan toen wij jong waren!

Nu blijven de laptop en gsm nog thuis, maar ook dat zal over een paar jaar anders zijn. Want over een paar jaar gaan ze naar de middelbare school en zullen ze de laptop en hun mobieltje waarschijnlijk regelmatig – misschien wel dagelijks – meenemen.

Waar wij vroeger een stevige schooltas nodig hadden voor al onze boeken, hebben zij straks een goede tas nodig waar ook hun laptop in kan. Een tas die ook goed waterdicht is. Zo kwam ik op de LifeProof Luxe Backpack bij GMSpunt.

Lifeproof Goa Luxe Backpack

De Lifeproof Goa Luxe Backpack is echt een ideale rugzak vol met opbergvakken. Dus niet alleen zijn je spullen beschermd in deze rugzak, maar ze zijn ook nog eens netjes georganiseerd. De rugzak is gemaakt van Cordura materiaal. Dit is een sterke stof die is bestand tegen veelvuldig gebruik, scheuren en grote druk. En niet onbelangrijk: de stof is ook waterafstotend. En dat is wel handig als je op de fiets moet naar school of je werk door wind en regen.

De Goa Luxe Backpack heeft een opbergvak voor je laptop en verschillende kleine opbergvakjes voor al je spullen, ook je mobiele telefoon. Ook kun je een broodtrommel of drinkfles makkelijk kwijt en hou je genoeg ruimte over voor andere spullen. De achterkant van de rugtas is extra verstevigd, zodat je geen last van je rug krijgt. En je kunt de rugzak ook prima op vakantie gebruiken. Je kunt de rugtas namelijk om je middel vastklikken voor extra comfort en stevigheid.

De rugzak heeft een inhoud van 22 liter en weegt 880 gram. De afmetingen zijn circa 28 x 48 x 19 cm.

Ik zie onze meiden over een paar jaar wel naar school gaan met zo’n rugzak.

GSMpunt

GSMpunt ken je misschien wel van de verschillende merken mobiele telefoons en bijbehorende accessoires. Maar zoals je ziet, kun je er niet alleen terecht voor bijvoorbeeld alle Apple Accessoires en de nieuwe hoesjes voor de iPhone 12, maar ook voor deze super handige en stevige rugzak! 

Deze blog bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie