Het complete Keto-dieet kookboek

9200000112406267

Af en toe lees je in mijn blog iets over afvallen, gezond eten en meer bewegen. Daar ben ik zelf regelmatig toch mee bezig. De term keto had ik wel eens gehoord, maar ik wist niet precies wat het was. Tot ik dit boek van uitgeverij Deltas tegen kwam: Het complete Keto-dieet kookboek.

Wat is keto

Het boek bevat ruim 200 pagina;s en begint eerst met gedeelte met alles over keto. Keto gaat dus om een manier van eten waardoor je lichaam vet gaat verbranden. Dat betekent weinig zoet en weinig koolhydraten. Keto gaat uit van minder koolhydraten, daardoor een betere vetverbranding, minder honger en dus minder eten en minder calorieën dat leidt tot gewichtsverlies. In het tweede gedeelte volgt informatie over gewicht verliezen met keto.  Er staan richtlijnen en tips in. En daarna volgen de recepten.

Recepten

In het boek staan 60 recepten voor ontbijt, lunch en diner. En ik moet zeggen dat ze er heerlijk uit zien. Geen kleine porties waarvan je denkt honger te gaan krijgen. Er staan zelfs recepten in voor bloemkool brood of groene wraps met weinig koolhydraten. Tenslotte zijn voedingsschema’s opgenomen. Daarbij zie je dat het aantal calorieën per dag ongeveer 1500 is maar dus met zeer beperkte koolhydraten. Daarnaast is een koolhydraten tabel opgenomen. Zodat je bijvoorbeeld kunt zien hoeveel groente je kunt eten (700 gram maar liefst) met slechts 20 gram koolhydraten. Ik vind het een heel informatief boek met lekkere recepten.

Waar te koop

Dit handige boek van uitgeverij Deltas kost € 24,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com (ISBN:9789044755060).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

15 gedachten over “Het complete Keto-dieet kookboek

  1. ik eet al 7 jaar kha waarvan 4 jaar keto dus heb geen boek nodig 😉 ook nooit gehad ook want mijn internisten en dietisten hebben een soort van “boek” voor mij gemaakt

  2. Keto is helemaal in nu he? Ik hoor wel positieve verhalen over. Ik heb alleen gelezen dat het op lange termijn niet goed is voor het lichaam maar ik daar heb ik te weinig informatie over om er een mening over te geven.

  3. Ik heb er al eens van gehoord en ik hoor het de laatste tijd weer terug komen. Ik leef niet via een boek qua gerechten. Zelf eet ik al bijna 2 jaar koolhydraatarm vier dagen per week en bevalt prima

Geef een reactie