Het wordt mooier weer. Kindergarderobe al compleet?

20180311_122649

Ruim een week geleden speelden ze nog in de sneeuw en nu is het opeens al 15 graden. Tijd voor de voorjaarskleding! Ik ben gek op shoppen en op (kinder)kleding. Voor onze dochters shop ik veel online en ze hebben dan ook best veel kleding. Meestal ben ik dan ook vroeg met de aanschaf van de nieuwe collectie. Maar na de drukke periode in ons bedrijf en daarna de voorjaarsvakantie is het de hoogste tijd om de kasten door te spitten. Past er nog iets van vorig jaar? En wat hebben we al nieuw aangeschaft?

Ik wissel de kleding in de kinderkledingkasten altijd elk seizoen. De zomerkleding lag dus netjes op zolder in bakken en het was tijd voor een passessie. Alles wat te klein was van Emma gaat of naar een tweedehands winkeltje of naar de kringloop. Van Anne kijk ik eerst wat ik nog leuk vind voor Emma en anders geldt voor haar kleding hetzelfde. En dan begint het leukste: Shoppen!

20180304_081011

Afgelopen weken heb ik al het een en ander voor ze gekocht van onze favoriete merken (Ninni Vi, Chaos&Order, B-Nosy en Br@nd) en wat basis leggings bij Kiabi. Daarnaast waren wij in de voorjaarsvakantie in het Designer Outlet Roermond. Ook daar hebben we heerlijk geshopt bij onder andere Ralph Lauren en Vingino. Ze hebben dus al een aardige basis garderobe compleet. Wat nog miste (en waar ik normaal altijd erg vroeg mee ben, zo kocht ik de winterjas van Anne online terwijl we op vakantie waren in Italië) was een zomerjas en schoenen. De zomerjassen heb ik afgelopen week online gekocht. Ik word helemaal vrolijk van de zomerse kleurtjes. Nieuwe schoenen hebben ze nog niet. Voorlopig nog even met de winterlaarsjes en sneakers en dan gaan we binnenkort shoppen voor zomerschoenen.

28751280_211416412747017_9171370806217801728_n

En dan zijn we voorlopig klaar. We kopen later vast nog wel het een en ander van de hoogzomer collectie. Want ik heb bewust nog geen korte broekjes en singlets gekocht. Hoe doen jullie dat? Hebben jullie al zomerkleding gekocht?

18 gedachten over “Het wordt mooier weer. Kindergarderobe al compleet?

  1. Lekker vrolijk, al die zomerse kleurtjes. Ik ben er nog niet mee bezig geweest. Ga denk ik begin april weer eens shoppen.

  2. Grappig, ik lees als titel “het wordt mooier weer”, terwijl het hier pijpenstelen giet! Vond ik even grappig…. Ik begrijp het wel, ik kijk zo uit naar de lente en wil zelf ook weer mijn leuke ourfits aandoen, die van de zomer zijn toch steeds net iets leuker dan die van de winter, hè!

  3. O ja, heb er al zin in. Nog even wachten en wat geld opzij leggen en dan weer nieuwe kleertjes voor mijn kindjes!
    Leuke kleertjes heb jij gekocht! 😀

  4. Ik las vanochtend dat ze aankomend weekend weer sneeuw verwachten. In NL weet je het nooit, haha! Zomerkleding heb ik nog niet gekocht. Ben zelf nog aan het afvallen en dochterlief zit midden in een sprong, slaapt opeens veel meer en eet de oren van m’n hoofd dus ik verwacht dat die binnenkort opeens weer een stuk gegroeid is. Denk dat ik eind april/begin mei eens ga kijken. 😄

  5. Ik ben in etappes bezig. Veel is te klein geworden. Andere kledingstukken zoals rompers hoeven niet meer nu ook de jongste zindelijk is.

Geef een reactie