Hoe krijg je je kind ’s nachts zindelijk?

bedplassenVoordat je kind naar school gaat, is het fijn als het al zindelijk is overdag. Dan hoeft de juf of meester niet mee naar de wc en kan het kind dat zelfstandig. Daarnaast moet je kind natuurlijk ook ’s nachts zindelijk worden. En dat kan lastiger zijn. Want je kind moet leren om wakker te worden wanneer het naar de wc moet. En soms lukt dat niet. Wat kun je dan doen?

Bedplassen

Niemand zit er op te wachten dat je ’s nachts wakker wordt omdat je kind in bed heeft geplast. Het is niet fijn voor je kind. En voor jezelf ook niet, Want dan sta je weer het hele bed te verschonen en moet je kind weer schonen kleren aan. En jij maar wassen! Dus een beetje hulp bij het zindelijk worden ’s nachts kan heel fijn zijn. Een van die hulpmiddelen is Oopsie heroes.

Oopsie heroes

oopsieheroesset.pngOopsie heroes is een fijne oplossing voor kinderen die bedplassen. Oopsie heroes werkt met een sensor, gecombineerd met de app ‘Oopsie Heroes’. De kleine sensor wordt op het ondergoed of op de pyjamabroek bevestigd en merkt urineverlies direct op. De sensor stuurt dan een signaal naar de mobiele app en laat automatisch de wekker af gaan. Je kind wordt daardoor wakker en kan gauw naar de wc gaan. Door het gebruik van Oopsie heroes zullen de hersenen van het kind getraind worden om de signalen van de blaas te herkennen, zodat het kind zelfstandig wakker wordt en naar het toilet kan gaan. Oopsie heroes is samen met 100 kinderen ontwikkeld door het Eindhovense LifeSense Group. Binnen 6 tot 12 weken is je kind vrij van nachtelijke ‘ongelukjes’.  Dat willen we toch allemaal?!

Oopsie heroes met korting proberen?

Oopsie-Heroes-App-Alarm-370x370Wil je Oopsie heroes met je kind proberen? Dan kun je nu een Oopsie heroes set kopen met 10% korting. Oopsie heroes shop je online en kost € 79,95.Met de kortingscode INGRID krijg je 10% korting.

Win een Oopsie heroes set

Ik mag daarnaast een Oopsie Heroes set weggeven! Wat moet je doen om kans te maken?

  • Deze winactie is gesloten. De winnaar staat op Facebook

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

11 gedachten over “Hoe krijg je je kind ’s nachts zindelijk?

  1. hier niet meer nodig en vind het ook overbodig eerlijk gezegd 😉 ze leren vanzelf wel wanneer ze moeten plassen of poepen. kijk maar om je heen en wij hadden vroeger ook niet zo’n apparaatje dus nee zonde van je geld 😉

  2. Wat handig!! Wij zijn bezig met zindelijkheidstraining overdag en dat gaat goed! Wellicht binnenkort ook de nacht proberen en dan is dit best een handig middel

  3. Wij hebben het niet meer nodig, maar tijdens het zindelijk worden was het gewoon een potje neerzetten en het ging gelijk de eerste nacht goed!

    Wij zijn niet zo van de hulpmiddelen hier in. Gewoon complimentjes geven vonden we genoeg en dat werkte ook heel bevordelijk 🙂

  4. Ik doe graag mee voor onze zoon, hij is al jaren overdag zindelijk maar blijft elke nacht in zijn bed plassen. Hij is er vijf.

  5. Wij zijn druk bezig met de zindelijkheidstraining. De nachten zijn het moeilijkst. Ik zou het graag proberen wat extra hulp is altijd welkom.

Geef een reactie