Een maand lang geen kleding kopen – week 3

Big heap of colorful clothes

Dit is al weer de derde week van mijn maand geen kleding en accessoires kopen voor mijzelf en de kinderen. Dat helpt in de bewustwording van je uitgaven liet ik je al lezen in de blog Een budget om te shoppen? Met twee misstapjes in week een en twee ben je vast benieuwd hoe week drie verliep.

Lekker lang vest en Waaaw winter collectie

20191002_1253273436228761212493411.jpg

Waaaw

Vorige week kon je al lezen dat ik voor Emma en lekker warm lang vest kocht. Toen konden we voor Anne nog geen leuk vest vinden. Deze week kocht ik er een voor Anne bij Zara online, maar helaas paste die niet mooi. Dus die hebben we retour gestuurd. Wel kregen de meiden kleding van Waaaw. Dat is het geluk als je een blog hebt, dat je af en toe ook wat moois toegestuurd krijgt. Hier waren we natuurlijk super blij mee!

 

 

Goede doel – Pink Ribbon

20191011_1446319214766227304647323.jpg

Pink Ribbon

Deze week heb ik voor mezelf een armbandje gekocht. Geen gewoon armbandje, maar de Pink Ribbon armband 2019.  Oktober staat natuurlijk in het teken van borstkanker en Pink Ribbon. En elk jaar koop ik het armbandje om dit mooie goede doel te steunen. Zo ook dit jaar.

Uitgaven afgelopen drie weken

Wat hebben we de afgelopen drie weken gekocht? In de eerste week waren het de scrunchies. In de tweede week kocht ik een vest voor Emma. En deze derde week dus  het Pink Ribbon armbandje.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

11 gedachten over “Een maand lang geen kleding kopen – week 3

  1. Ik verbaas me regelmatig over dit soort blogs, ik kom voor de kids maanden geen kleding en voor mezelf wel eens een jaar niets. Toch is blijkbaar die bewustwording nodig want ik zie het best vaak. Niet negatief bedoeld trouwens, ik verbaas me er gewoon over 🙂

Geef een reactie