Een maand lang geen kleding kopen – De eerste week

Anonyme Frau mit Einkaufstüten

Op 25 september besloot ik om een maand lang geen kleding en accessoires voor mijzelf en de kinderen te kopen. Althans dat is de uitdaging. Zou dat lukken? En hoe ging de eerste week? Waar ik even geen rekening mee had gehouden was bijvoorbeeld national glamour day: overal korting! Ben ik de eerste week al gezakt denk je? Lees mee en dan vertel ik je hoe de eerste week verliep.

Zo veel uitdagingen in een week

Scrunchies

20190929_1619538284429747371692185.jpgTja. Dan ben je dus heel enthousiast en wil je dat het gaat lukken en kom je meteen voor een aantal uitdagingen te staan. De eerste uitdaging: scrunchies. Scrunchies zijn helemaal hip en trendy en uiteraard wilden onze meiden ook scrunchies. Nu was ik voor 25 september al voor hun op zoek. Maar ik kon geen leuke scrunchies vinden of vond ze veel te duur. In de eerste week besloot ik toch nog even bij de Hema binnen te stappen. En ja hoor, daar hadden ze leuke en betaalbare scrunchies. En omdat ik nog twee cadeaubonnen van de Hema in mijn tas had, ben ik toen toch gezwicht. Ik vond dit zelf dan maar een klein misstapje. Maar voor de rest moest het toch lukken?!

National Glamour Day

woman-1169324_1920Vervolgens werd mijn mailbox en social media overspoeld met kortingsacties vanwege national glamour day. Ik had er helemaal niet bij stilgestaan dat het laatste weekend van september in het teken van national glamour day stond. Ik zag zoveel leuks voorbij komen. Maar het is gelukt! Ik heb niks besteld. En dat was andere jaren toch echt anders.

 

Food & Fashion event

group of fashion womenDe derde uitdaging was op zondag. Met een collega ging ik naar een Food & Fashion event bij ons in het dorp. Een super leuk event met een lunch en ondertussen een modeshow met de nieuwste najaarscollectie voor dames. En daarna uiteraard de mogelijkheid tot shoppen. Ook hier zag ik weer veel leuks voorbij komen. En nee, niet omdat ik nieuwe kleding nodig heb, maar gewoon omdat het leuk is. Maar ook hier is het gelukt: niks gekocht!

Volhouden

Ondanks de kleine misstap van de scrunchies, ben ik best trots. Andere jaren heb ik altijd geshopt op national glamour day en ook een Food & Fashion event vraagt om shoppen. En dat heb ik dus niet gedaan. Ik ben benieuwd welke uitdagingen de komende weken op ons pad komen. Ik hou jullie op de hoogte of we het volhouden.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

13 gedachten over “Een maand lang geen kleding kopen – De eerste week

  1. Of de scrunges zelf maken met stof en elastiek die je nog hebt liggen 🙂 Voor mij zou dit geen lastige uitdaging zijn, ik bedoel, ik koop zelf niet elke maanden kleding, dus deze uitdaging zou ik aan kunnen 😉

  2. Wat goed van je! Ik ben zelf niet echt een shopper dus ik zou dit makkelijk kunnen haha. Veel succes voor de volgende weken!

  3. Knap dat je dan toch de verleiding hebt kunnen weerstaan! Ik heb mijzelf voorgenomen om deze herfst en winter geen schoenen te kopen, heb er zoveel staan dat het niet nodig is, maar ja… ook ik zie genoeg leuke exemplaren voorbij komen dus of het gaat lukken. Succes in ieder geval!

  4. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Een maand lang geen kleding kopen – week 2Blogsbyingrid

  5. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Een budget om te shoppen?Blogsbyingrid

  6. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Een maand lang geen kleding kopen – is het gelukt?Blogsbyingrid

Geef een reactie